Πότε κυκλοφορεί το iPhone 5, χαρακτηριστικά

Με ενδιαφέρον αναμένεται το νέο iPhone 5 της Apple τους επόμενους μήνες. Πότε κυκλοφορεί το iPhone5 και τι τεχνικά χαρακτηριστικά θα έχει;

Σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων «Reuters» το νέο κινητό τηλέφωνο της Apple, Iphone5 θα κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά τον Σεπτέμβριο του 2011. Θα είναι η πρώτη φορά που ένα iphone δεν θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι καθώς η Apple συνηθίζει να παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις τον Ιουνίου, κατά την διάρκεια του WWDC.

Περισσότερα χαρακτηριστικά για το iPhone5. Το νέο κινητό της Apple θα περιλαμβάνει το νέο επεξεργαστή A5, κάμερα 8 megapixel και παρόμοιο design με το iPhone 4. Ακόμα δεν ξέρουμε αν έχουν αντιμετωπιστεί τα προβλήματα με τη κεραία και το grip of death.

Άγνωστο παραμένει άγνωστο γιατί η Apple θα σπάσει την παράδοση και θα καθυστερήσει κάποιους μήνες.

Οι φήμες στο διαδίκτυο είναι πολλές με επικρατέστερη αυτή που λέει οτι η καθηστέρηση οφείλεται στην έλλειψη υλικών εξαιτίας του σεισμού στην Ιαπωνία αλλά και την πώληση του iPhone 4 στο δίκτυο της «Verizon» πριν από μερικούς μήνες.

Η Apple σχεδιάζει να «ρίξει» στην αγορά το λευκό iPhone 4 πολύ σύντομα, κάτι που μάλλον θα διατηρήσει τις πωλήσεις σε υψηλά επίπεδα ενώ θα καλύπτει το κενό από την απουσία του νέου μοντέλο iPhone τον Ιούνιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.