Ο καιρός το Πάσχα 2011: Πρόγνωση

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα φέτος; Που θα κυμανθούν οι θερμοκρασίες και ποια η πρόγνωση καιρού τη Μεγάλη Βδομάδα και τις μέρες του Πάσχα 2011; Τα πρώτα στοιχεία.

Για άστατο καιρό κάνουν λόγο οι μετεωρολογικές προβλέψεις για τη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς στο αντιφατικό μενού θα έχουμε νεφώσεις και ασθενείς βροχές αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας και «καλές» θερμοκρασίες από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικότερα, τη Μεγάλη Δευτέρα προβλέπεται συννεφιά και ασθενείς βροχές με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Ανάλογο θα είναι το σκηνικό και τη Μεγάλη Τρίτη με τις νεφώσεις όμως να υποχωρούν σε κάποια σημεία της χώρας και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 17 βαθμούς.

Υψηλότερες θερμοκρασίες αλλά και σποραδικές βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για τη Μεγάλη Τετάρτη, κάνοντας λόγο για διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και πυκνές -κατά τόπους- νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Τη Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί, οι νεφώσεις θα είναι αραιές και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Τη Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας με το θερμόμετρο να κυμαίνεται μεταξύ 14 και 20 βαθμών Κελσίου.

Το Μεγάλο Σάββατο, ο καιρός θα είναι διπρόσωπος αφού αρχικά θα είναι αίθριος ενώ στη συνέχεια θα συννεφιάσει. Η θερμοκρασία, πάντως, θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με τη Μ. Παρασκευή.

Την Κυριακή του Πάσχα 2011 ο καιρός θα είναι άστατος με περιόδους ηλιοφάνειας, αν και τις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερα στοιχεία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.