Κοσμοσυρροή στην κηδεία του Νίκου Παπάζογλου [video]

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον αγαπημένο τραγουδοποιό Νίκο Παπάζογλου στη Θεσσαλονίκη. Δείτε βίντεο από την κηδεία του Νίκου Παπάζογλου και τα τραγούδια που αγάπησε ο κόσμος.

Ο Νίκος Παπάζογλου, ο άνθρωπος που ενέπνευσε γενιές και γενιές με τα τραγούδια του, ξεκίνησε το ταξίδι του και πολλοί φίλοι του ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο.

Η Ελλάδα αποχαιρέτησε έναν από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της, τον Νίκο Παπάζογλου. Συγγενείς, φίλοι, αλλά και άνθρωποι που λάτρεψαν τα υπέροχα τραγούδια του έδωσαν το παρόν στην κηδεία του Νίκου Παπάζογλου στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, εκεί που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Νίκος.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλει στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντα. Παρόντες ήταν ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, ενώ στεφάνια έστειλαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Χάρις Αλεξίου, ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Ελληνική Ραδιοφωνία, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Ένωση Τραγουδιστών και πολλοί άλλοι.

Εκφράζοντας τα συλλυπητήριά στους οικείους του Νίκου Παπάζογλου, ο υπουργός Πολιτισμού Π.Γερουλάνος ανέφερε πως η επίδρασή του υπήρξε καθοριστική στην πορεία του ελληνικού τραγουδιού και πως τα τραγούδια και η φωνή του Νίκου Παπάζογλου είναι “πολύτιμος θησαυρός της μουσικής μας κληρονομιάς και ειδοποιό στοιχείο της μουσικής μας ψυχοσύνθεσης.”

Δείτε βίντεο από την κηδεία του Νίκου Παπάζογλου ντυμένο με τα τραγούδια του:

Ο Νίκος Παπάζογλου έφυγε σε ηλικία μόλις 63 ετών την Κυριακή (17/04), μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Έγραψε ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και ορόσημο αποτελεί ο δίσκος του με τον Μανώλη Ρασούλη και τον Νίκο Ξυδάκη «Η εκδίκηση της γυφτιάς».

Διαβάστε τη βιογραφία του Νίκου Παπάζογλου και τα τελευταία λόγια του Νίκου Παπάζογλου για τον καρκίνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!