Ιωάννης Λιάγκας: σε ποιον μοιάζει τo μωρό της Σκορδά

“New entry” στον κόσμο της εγχώριας showbiz είναι το νεογέννητο μωρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Ο μικρός Ιωάννης Λιάγκας αναμένεται να μονοπωλήσει των ενδιαφέρον και ήδη έχουν αρχίσει τα πρώτα σχόλια για το σε ποιον μοιάζει.

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους περνάνε από χτες η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς η Φαίη Σκορδά γέννησε και ο Γιώργος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Φαίη Σκορδά αν και ταλαιπωρήθηκε λίγο, επειδή ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά και όχι με καισαρική, έφερε στον κόσμο λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η διαδικασία του τοκετού της Φαίης Σκορδά ξεκίνησε από νωρίς, αφού ο γιατρός της, Ανδρέας Παράσχος, της έχει βάλει ορό για να την πιάσουν τεχνητοί πόνοι.

Η σουίτα των Λιάγκα-Σκορδά στο μαιευτήριο Γαία, έχει γεμίσει από δώρα φίλων και συγγενών αλλά και απλών ανθρώπων που εδώ και επτά μήνες ζούσαν μαζί της καθημερινά την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της μέσα από την εκπομπή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεογέννητος Ιωάννης Λιάγκας είναι ίδιος η μαμά Φαίη. “Όχι μόνο δεν πείραξε τον Γιώργο αυτό, αλλά είναι ευτυχής που ο γιος τος μοιάζει πολύ στη γυναίκα που αγάπησε περισσότερο στη ζωή του” λέει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού.

«Έχω ρίξει πολύ κλάμα από χτες. Μη μου κάνετε τέτοια είμαι ετοιμόρροπος» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στους συνεργάτες του που έπαιζαν παιδικά τραγούδια, ενώ μίλησε για τον νεογέννητο Γιάννη: «Είναι ολόιδιος η Σκορδά! Είναι γλυκό και καλό, μια μέρα τώρα δεν κλαίει καθόλου. Ταλαιπωρήθηκε λίγο στη γέννα γιατί κράτησε πολλές ώρες και όταν ταλαιπωρείται η μάνα, ταλαιπωρείται και το παιδί».

Εκτός απροόπτου, το ζευγάρι θα κάνει Πάσχα με το μωρό τους στο νέο τους σπίτι στα νότια προάστια.

Καλότυχος ο μπέμπης, να τους ζήσει!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.