Ο γιος της Μενεγάκη στο Master Chef Junior;

Είναι γνωστό οτι το Master Chef Junior σαρώνει στις παιδικές ηλικίες και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Όμως ποιος περίμενε οτι θα έφτανε μέχρι και το γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο;

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε με την Αθηναΐδα Νέγκα στην εκπομπή της για ό,τι συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση και δεν δίστασε να αποκαλύψει μια επιθυμία του γιου της, Άγγελου.

«Έρχεται ο γιος μου πριν από λίγες μέρες και μου λέει: “Μαμά, θέλω να πάω στο Master Chef Junior”. Παθαίνω σοκ! Και του απαντάω: “Tι δουλειά έχεις εσύ στο Mega, με τη μητέρα σου που δουλεύει στον Alpha και τον πατέρα σου που δουλεύει στον ΑΝΤ1;”. Και τι μου είπε; “Δεν με νοιάζει, εμένα μ’ αρέσει! Έλα, ρε μαμά, πάρε ένα τηλέφωνο!”. Εγώ βέβαια πλάκα τού έκανα, λέγοντάς του όλα αυτά, αλλά βλέπεις πόσο επηρεάζονται τα παιδιά απ’ αυτά που δείχνει η τηλεόραση;», είπε η Ελένη Μενεγάκη γελώντας.

Αυτό επιβεβαιώνει τον χαμό που γίνεται με το Master Chef Junior. Πολλά παιδάκια έχουν ξετρελαθεί με το τρέιλερ και οι αιτήσεις συμμετοχής στο Master Chef Junior ξεπερνούν τις 10.000.

Πολλοί γονείς μετά χαράς θα έστελναν τα παιδιά τους στο λιλιπούτειο σόου μαγειρικής, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες για τον ανταγωνισμό μεταξύ παιδιών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.