Μπαλατσινού για “επεισόδιο” με Μενεγάκη στο Costa Navarino

Έξαλλη είναι η Τζένη Μπαλατσινού με δημοσίευμα που κάνει λόγο για “φασαρίες” στο Costa Navarino και απαίτηση της να μη συναντηθεί με την Ελένη Μενεγάκη που παραθέριζε επίσης εκεί. Τι ακριβώς συνέβη;

Δημοσίευμα ήθελε την Τζένη Μπαλατσινού να κάνει άνω κάτω το ξενοδοχείο στο οποίο παραθερίζει τις μέρες του Πάσχα, επειδή δήθεν δεν έβρισκε τράπουλα ενώ ήθελε να παίξει χαρτιά με τους φίλους της και να θέτει βέτο να μην συναντηθεί με την Ελένη Μενεγάκη.

Η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, προκειμένου να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. Αρχικά δεν παίζει χαρτιά και δεν βρίσκεται με φίλες της στο ξενοδοχείο, αλλά με την οικογένειά της.

Όσο για το ότι αποφεύγει να συναντήσει την Ελένη Μενεγάκη η οποία επίσης είναι στο ίδιο ξενοδοχείο επίσης δεν έχει καμία βάση, καθώς οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν.

Η Τζένη Μπαλατσινού και η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν τυχαία στην Καλαμάτα, όπου πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα, η μεν πρώτη μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τα παιδιά τους, η δε δεύτερη με τα παιδιά της.

Αν και τα δημοσιεύματα τις θέλανε να έχουν δώσει ρητή εντολή στο πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής στο οποίο μένουν, να μην συναντηθούν η μία με την άλλη, ωστόσο αυτό καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.

Τόσο η Ελένη όσο και η Τζένη συναντήθηκαν και αντάλλαξαν αγκαλιές, φιλιά και ευχές μέσα σε πολύ θερμό κλίμα, ενώ τα παιδιά τους έπαιζαν συνέχεια μαζί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.