Μενεγάκη για σεξουαλικές προτιμήσεις Λάτσιου [video]

Πώς σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη τις ατάκες του Γιάννη Λάτσιου για σεξουαλικές προτιμήσεις στο κρεβάτι, στο πάτωμα, ακόμα και στο τραπέζι; Γιατί νευρίασε η Μενεγάκη όταν άλλοι μιλούσαν για τις σεξουαλικές συνήθειες του πρώην άντρα της;

Πολλά έχουν ακουστεί για τη φύση της σχέσης Ελένης Μενεγάκη-Γιάννη Λάτσιου και έτσι ενδιαφέρον έχει πώς αντιμετώπισε η παρουσιάστρια τις δηλώσεις Λάτσιου για το σεξ.

“Σεξ δεν κάνουμε μόνο στο κρεβάτι” είπε ο Γιάννης Λάτσιος στο Dancing with the Stars και η Ελένη Μενεγάκη έμεινε άφωνη.

Εκεί όμως που δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία της ήταν όταν η πανελίστρια στο πάνελ άρχισε να εξηγεί τι εννοούσε ο Γιάννης Λάτσιος. “Ναι, για πες μας εσύ που ξέρεις” είπε η Ελένη εκνευρισμένη που όλοι μιλάνε για τον Λάτσιο χωρίς να τον ξέρουν πραγματικά.

“Που ήσουν τόσα χρόνια να ‘ρθεις να μας τα πείς τα νέα” είπε αγαναχτισμένη στην κοπέλα αναφερόμενη στις σεξουαλικές ατάκες του Λάτσιου. Η καρδούλα της το ξέρει πολύ καλά το θέμα και δεν μπορεί η κάθε πανελίστρια να έρχεται να της λέει ό,τι της κατέβει.

Δείτε την αντίδραση της Μενεγάκη στις σεξουαλικές ατάκες του Λάτσιου:

Τόσα χρόνια ήταν η Ελένη Μενεγάκη μαζί με το Γιάννη Λάτσιο, υπάρχει περίπτωση να μην ξέρει αν ο Λάτσιος κάνει σεξ στο πάτωμα; Ή έστω στο κρεβάτι, βρε παιδί μου!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.