Το μονόπετρο της Ζέτας Μακρυπούλια, αξίας 500.000 ευρώ!

Πολύ συζήτηση γίνεται για το μονόπετρο της Ζέτας Μακρυπούλια που φορούσε στο Dancing with the Stars και κόστιζε μισό εκατομμύριο ευρώ. Πώς έφτασε το μονόπετρο δαχτυλίδι στη Ζέτα Μακρυπούλια και τι σχέση έχει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;

Η Ζέτα Μακρυπούλια εντυπωσίασε στο Dancing with the Stars φορώντας ένα πανάκριβο δαχτυλίδι με διαμάντια έξι καρατίων.

Πολλοί είπαν οτι το μονόπετρο της Ζέτας Μακτυπούλια ήταν δώρο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, όπως υπονόησε και ο Γιάννης Λάτσιος.

Όμως η αξία του μoνόπετρου δαχτυλιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες, αγγίζει τα 500.000 ευρώ (!) με αποτέλεσμα “να μην μπορεί να το έχει κάνει δώρο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης”, όπως είπε η Σάσα του Πρωινό mou, αναφερόμενη στις φήμες οτι οτι ο Χατζηγιάννης δεν είναι και ο πιο ανοιχτοχέρης άνθρωπος του κόσμου.

Δείτε βίντεο για την αξία και την προέλευση του μονόπετρου της Ζέτας Μακρυπούλια:

Την φωτιά πάντως άναψε ο Γιάννης Λάτσιος, λέγοντας οτι το μονόπετρο της Ζέτας δεν είναι από την παραγωγή, αλλά είναι “από χέρι”.

Δείτε το σχόλιο του Γιάννη Λάτσιου για το μονόπετρο δαχτυλίδι της Ζέτας Μακρυπούλια (στο 3:20):

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν διέψευσε το Γιάννη Λάτσιο, διότι θα ήταν σαν να ακύρωνε την «τσαχπινιά» του διευθυντή να δημιουργήσει μια ίντριγκα στη βραδιά. Ωστόσο, μετά το τέλος του Dancing έσπευσε να διευκρινίσει στις κάμερες του «10 με 1 Μαζί» ότι πρόκειται για διαφήμιση γνωστού Οίκου και όχι για πρόταση γάμου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα προτιμήσει κάτι πιο απλό (και οικονομικό).

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.