Γιατί κλείνει η γνωστή εταιρεία παροχής internet, Netone

Με ανακοίνωση της η Netone επισημοποιεί οτι κλείνει το κεφάλαιο “οικιακά προγράμματα” και διακόπτει την παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες. Γιατί κλείνει η Netone και τι γίνεται με τους πελάτες της;

Η Netone αποφάσισε ξαφνικά να διακόψει όλα τα προγράμματα της σε ιδιώτες, αφήνοντας χιλιάδες πελάτες στα κρύα του λουτρού.

Η εταιρεία προσφέρει κίνητρα για μετάβαση στο δίκτυο της Cyta, αν και οι πελάτες της μπορεί να μεταφερθούν σε όποιο δίκτυο αυτοί επιθυμούν.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Netone:

Ανακοίνωση για την διακοπή παροχής υπηρεσιών των πακέτων αδεσμοποίητου τοπικού βρόχου (LLU)

Σας ενημερώνουμε ότι η Net One στα πλαίσια της νέας επιχειρηματικής στρατηγικής της, αποφάσισε να διακόψει την παροχή υπηρεσιών των πακέτων αδεσμοποίητου τοπικού βρόχου (LLU) Value Pack, Standard Pack, Telephony και Professional στις 31 Μαΐου 2011, και να επικεντρωθεί στην παροχή προηγμένων και ποιοτικών τηλεπικοινωνιακών λύσεων, με προστιθέμενη αξία, προς τον επιχειρηματικό κόσμο.

Με πρωταρχικό μας μέλημα την βέλτιστη εξυπηρέτηση και τη διασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας της τηλεφωνικής σύνδεσης ή/και πρόσβασης στο διαδίκτυο, καλούμε τους συνδρομητές μας στα ανωτέρω πακέτα υπηρεσιών, να επιλέξουν νέο πάροχο και να μεταφέρουν την σύνδεσή τους, προκειμένου αυτή να παραμείνει ενεργή.
Η διαδικασία μεταφοράς από πάροχο σε πάροχο μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες, γι’ αυτό προτείνουμε να γίνει άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο 13860 (με αστική χρέωση από κινητό) ή στο 800 860 000 (χωρίς χρέωση από σταθερό) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.