“Επείγον τηλεφώνημα Παπούλια σε Παπανδρέου”

Σύγχυση επικρατεί για τις αιτίες της εσπευσμένης επιστροφής του Παπανδρέου από την Πολωνία. Τι ακούγεται για τηλεφώνημα του Προέδρου Παπούλια στον Παπανδρέου;

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το parapolitika.gr, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, τηλεφώνησε στον Παπανδρέου χτες το βράδυ, κάτι που ανάγκασε τον πρωθυπουργό να γυρίσει εσπευσμένα από την Πολωνία.

Ο Παπούλιας φέρεται να είπε στον Παπανδρέου οτι η κατάσταση στη χώρα έφτασε σε αδιέξοδο και πως θέλει να τον δει επισήμως.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο υπουργός Οικονομικών να περάσει νομοσχέδια στη Βουλή είναι κάτι που ανησυχεί τον Κάρολο Παπούλια.

Χαρακτηριστικά χτες, ο Γιώργος Παπακωνσταντινου αναγκάστηκε να δηλώσει: «Δεν έχω την υποστήριξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Αποσύρω το νομοσχέδιο, το λόγο έχει η κυβέρνηση».

Σύσσωμοι οι βουλευτές που συμμετέχουν στο ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία ζήτησαν την απόσυρση του νομοσχεδίου για τη νομιμοποίηση του τζόγου, φέρνοντας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον υπουργό Οικονομικών, ο οποίος αμέσως μετά φέρεται να ενημέρωσε σχετικά τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα, ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να τηρεί αρνητική στάση απέναντι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς θεωρεί ότι βάζει πλάτη στον Παπανδρέου.

Ο Καρατζαφέρης, από την άλλη, επισκέφτηκε πρόσφατα τον Παπούλια και δήλωσε: “ο Παπούλιας έχει τη σύνεση να δρομολογήσει με την θεσμική του ιδιότητα τις δέουσες πολιτικές εξελίξεις”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.