Ψινάκης σε δημοτικό σύμβουλο: “Άι μωρή κακομοίρα” [video]

Ασταμάτητος ο Ηλίας Ψινάκης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, καθώς είπε σε δημοτικό σύμβουλο “Άι μωρή κακομοίρα κοντή που τρέμεις”. Δείτε βίντεο με τις επεισοδιακές δηλώσεις Ψινάκη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας;

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Ηλίας Ψινάκης και ο Φώτης Προβατάς αντάλλαξαν “φιλικές” κουβέντες όταν ο δεύτερος παρενέβει χωρίς να έχει το λόγο.

Ο Ηλίας Ψινάκης χρησιμοποιώντας γλώσσα που συνηθίζει του είπε ανάμεσα στα άλλα: “Άι μωρή κακομοίρα, κάτσε κάτω”.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Φώτης Προβατάς τον αποκάλεσε «πρωτοπαλίκαρο των συμβασιούχων» με τον Ηλία Ψινάκη να γίνεται έξαλλος.

Όπως δήλωσε για το συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο: «Το θέμα των συμβασιούχων είναι κάτι το πολύ σοβαρό. Είναι άνθρωποι που μαζεύουν σκουπίδια εδώ και 12 χρόνια τώρα και θέλουν να τους διώξουν για να πάρουν άλλους, για να μαζεύουν τα ίδια σκουπίδια για ψηφοθηρικούς λόγους. Εκεί μέσα δεν κάνουν πολιτική αλλά μικροπολιτική και βάζουν τρικλοποδιές ο ένας στον άλλο. (..) Είμαι υπέρ τους αλλά όχι όμως και πρωτοπαλίκαρο, όπως με αποκάλεσε μια κοντή που τρέμει. Βλέποντας τον κύριο αυτό είπα στον πρόεδρο ‘τι λέει αυτή η κοντή που τρέμει, βάλτε την να κάτσει κάτω. Άϊ μωρή κακομοίρα, κάτσε κάτω’.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις Ψινάκη στο δημοτικό συμβούλιο:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.