Ρέμος για gay φήμες και κάλυψη με Μακρυπούλια [video]

Τι δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος για τις φήμες οτι είναι gay και δημιουργεί σχέσεις, όπως με τη Ζέτα Μακρυπούλια, για κάλυψη;

Τι σχολίασε ο Λιάγκας για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Ρέμου;

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν και ήθελαν γνωστό τραγουδιστή να είναι gay ενώ δίπλα του έχουν περάσει όμορφες γυναίκες για «αντιπερισπασμό» έδινα και έπαιρναν τον τελευταίο καιρό.

Απηυδησμένος, ο Αντώνης Ρέμος απάντησε στις σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφου που του έπαιρνε συνέντευξη.

Ο δημοσιογράφος έκανε την ερώτηση μιάς και λίγο πολύ οι φήμες για gay τραγουδιστή «φωτογράφιζαν» τον Ρέμο. Στην ερώτηση για τη σεξουαλικότητά του, ο Αντώνης Ρέμος απάντησε ότι gay δεν γίνεται κανένας με το ζόρι.

Το όλο θέμα εξόργισε τον Γιώργο Λιάγκα που σχολίασε: «Μην τρελαθούμε! Δεν πρέπει ο κάθε Ρέμος, επειδή υπάρχει μια ηλίθια φήμη, να βγαίνει και να λέει: Δεν είμαι γκέι! Και για μένα μπορεί να το πουν, ξέρω γω! Τι να κάνω τώρα; Δεν είναι όλοι γκέι! Ο άνθρωπος είναι γυναικάς! Τι να λέμε…»

Oi σχετικές φήμες πήραν φωτιά μετά τις ασαφείς δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια για το Ρέμο, αλλά η Ζέτα μας έχει ούτως ή άλλως συνηθίσει να μιλάει πολύ και να λέει λίγα.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου για τις φήμες οτι είναι gay:

Η αλήθεια είναι οτι το αν κάποιος είναι γκέι ή όχι δεν απαντιέται σε μια ερώτηση ή δεν επιβεβαιώνεται μέσα από πληροφορίες που κυκλοφορούν «στόμα με στόμα». Αυτά τα πράγματα τα ξέρουν μόνο οι σύντροφοι που έχουν περάσει από τη ζωή του Ρέμου και κανείς άλλος.