Γάμος Ρουβά-Ζυγούλη 19 Ιουνίου: γιατί τόσο σύντομα

Έκλεισε η ημερομηνία γάμου του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη στις 19 Ιουνίου, σύμφωνα με εβδομαδιαίο περιοδικό. Γιατί Ρουβάς-Ζυγούλη παντρεύονται τόσο σύντομα;

Η ημερομηνία γάμου τους σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, θα είναι στις 19 Ιουνίου στην Κρήτη όπου θα ακολουθήσει δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο “Porto Elounda” στο οποίο γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα πλαίσια ενός διαφημιστικού σποτ.

Όπως λέγεται μάλιστα, κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, που διατηρεί τα τελευταία χρόνια φιλικές σχέσεις με τους μελλόνυμφους.

Ο λόγος που η απόφαση πάρθηκε τόσο γρήγορα, είναι γιατί πολύ απλά η Κάτια Ζυγούλη είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί και πρέπει να χωράει στο νυφικό και να δείχνει όμορφη και κομψή δίπλα στο Σάκη.

Για το γάμο τους έχουν επιλέξει την Κρήτη και μάλιστα γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στο οποίο και γνωρίστηκαν πριν από χρόνια κατά τη διάρκεια γυρίσματος διαφημιστικού σποτ.

Η Κάτια Ζυγούλη δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το νυφικό της, σκέφτεται όμως να επιλέξει κάποιον από τους Έλληνες σχεδιαστές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.