Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ

Σοκαρισμένος οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ ο Άκης Τσοχατζόπουλος που συνελήφθη τα ξημερώματα για διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Πώς συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος και πώς αντέδρασε;

Σε μια προσπάθεια να πείσει οτι είναι αποφασισμένος να χτυπήσει τη διαφθορά, ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε το πράσινο φως για τη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Ακρόπολη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Χτύπησαν την πόρτα κρατώντας το ένταλμα σύλληψης και μόλις ο Άκης καταλάβαινε τι συνέβαινε έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε 2-3 τηλέφωνα, αλλά η πολιτική στήριξη είχε χαθεί. Ο ύπουργος μάζεψε μερικά προσωπικά του είδη και κατευθύνθηκε με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του Άκη Τσοχατζόπουλου, αφού ταυτοποιήθηκε η φωνή του σε κασέτες των Γερμανικών αρχών. Σε αυτές τις κασέτες ακούγονται καθαρά τα ονόματα των δωροδοτών για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, καθώς και των ληπτών, αλλά και τα ποσά που εισέπραταν.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θα οδηγηθεί το πρωϊ στον Εισαγγελέα, οπότε αναμένουμε νεότερες εξελίξεις.

Βέβαιη θεωρείται η διαγραφή Τσοχατζόπουλου από το ΠΑΣΟΚ, όπως είχαμε προαναγγείλει πριν μερικές μέρες.

Update: Καλό μήνα!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.