“Στις 21 Μαΐου η συντέλεια του κόσμου”

Στις 21 Μαΐου θα επέλθει η συντέλεια του κόσμου, σύμφωνα με τον 89χρονο βαπτιστή ιεροκήρυκα, Χάρολντ Κάμπινγκ, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως παράφρων.

Μία μέρα απομένει για το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με τον γνωστό Harold Camping.

Συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, ο Χάρολντ Κάμπινγκ μιλάει καθημερινά στους οπαδούς του μέσω του Family Radio Network, ενός θρησκευτικού ραδιοφωνικού δικτύου που στήθηκε εξ ολοκλήρου από τις δωρεές των ακροατών του.

Παράλληλα περισσότεροι από 2.000 πίνακες ανακοινώσεων στις ΗΠΑ κατακλύζονται καθημερινά από συνθήματα που προειδοποιούν για τη Δευτέρα Παρουσία. «Δεν μιλάμε για έναν γάμο ή αποφοίτηση από το κολέγιο. Μιλάμε για το τέλος του κόσμου, αν θα είσαι αιώνια νεκρός ή αιώνια ζωντανός και όλο αυτό θα συμβεί σύντομα», λέει ο ίδιος.

Ο κ. Κάμπινγκ μεταδίδει τις προφητείες του σε 48 γλώσσες μέσω ραδιοφωνικών σταθμών σε χώρες όπως η Νότιος Αφρική, η Ρωσία και η Τουρκία ενώ κομπάζει ότι έχει δεκάδες χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Μετά από 70 χρόνια μελέτης της Βίβλου, ο κ. Κάμπινγκ λέει ότι η συντέλεια του κόσμου θα γίνει στις 21 Μαΐου επειδή τότε θα έχουν συμπληρωθεί 722.500 ημέρες από την 1η Απριλίου του έτους 33 μ. Χ., που πιστεύει ότι ήταν η ημέρα της Σταύρωσης.

Διαβάστε την ευθυγράμμιση έξι πλανητών για το τέλος του κόσμου το 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.