Χιλιάδες Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα: live, φωτο, video

Δείτε live κάλυψη της συγκέντρωσης «Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα». Χιλιάδες διαδηλωτές μπροστά στη Βουλή σε μια αυθόρμητη συγκέντρωση που ξεκίνησε από το Facebook.

Μέσα σε λίγες ώρες διοργανώθηκε κάτι το μοναδικό και ο κόσμος ξεπέρασε τις 25.000 χιλιάδες στο Σύνταγμα. Δείτε βίντεο-φωτογραφίες από τους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα.

Νέοι και νέες πηγαίνουν συνεχώς στην πλατεία Συντάγματος, όλοι τους αγανακτισμένοι με την κατάσταση της χώρας μας.

Ειρηνική η διαδήλωση, ισχυρή η παρουσία των ΜΑΤ.

Στην πλειοψηφία ο κόσμος είναι νεαρός. Δεν ακούγεται κανένα κομματικό σύνθημα. Οι διαδηλωτές θα παραμείνουν εκεί τουλάχιστον μέχρι τα μεσάνυχτα, οπότε αν σκέφτεστε να πάτε τις επόμενες ώρες, μην διστάσετε.

«Ξυπνήσαμε» και «Ξυπνήσαμε ήρθε η ώρα να φύγετε» γράφουν τα πανό των «Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα» στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους Ισπανούς διαδηλωτές που κρατούσαν πλακάτ με το σύνθημα «Μη φωνάζετε δυνατά, οι Έλληνες κοιμούνται».

Δείτε live κάλυψη από τη συγκέντρωση Αγανακτισμένοι στο Συνταγμα:

Δείτε και δεύτερη ζωντανή κάλυψη από τη συγκέντρωση Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα live.

Οι Έλληνες, εμπνευσμένοι από το κίνημα των Ισπανών «15-Μ», συσπειρώθηκαν μέσω του Facebook και απαντούν με δυναμική συμμετοχή στα ειρωνικά συνθήματα που έλεγαν οι Ισπανοί διαδηλωτές στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης για την αδράνεια των πολιτών της Ελλάδας. «Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες» φώναζαν!

Δείτε φωτογραφίες από τους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα:

Μαζικές όμως όπως είναι οι συγκεντρώσεις και σε πολλά άλλα σημεία της Ελλάδας. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την Θεσσαλονίκη. Οι «Αγανακτισμένοι» που έχουν δηλώσει ότι θα πάνε στον Λευκό Πύργο, είναι 23.477. Σε όλες τις περιπτώσεις η ώρα είναι η ίδια, 6 το απόγευμα:
Αγανακτισμένοι στο Λευκό Πύργο: Λευκός Πύργος, Θεσσαλονίκη
Αγανακτισμένοι στο Σϋνταγμα: Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα
Αγανακτισμένοι στην Πάτρα: Πλατεία Γεωργίου Α
Αγανακτισμένοι στο Ηράκλειο: Πάρκο Γεωργιάδη
Αγανακτισμένοι στο Βόλο: παραλία, έξω από το συγκρότημα Παπαστράτος
Αγανακτισμένοι στην Καρδίτσα: Κεντρική Πλατεία
Αγανακτισμένοι στα Γιάννενα:
Αγανακτισμένοι στην Κέρκυρα: Πλατεία Δημαρχείου
Αγανακτισμένοι στη Λαμία: πλατεία Πάρκου
Αγανακτισμένοι στην Κεφαλονιά: πλατεία Αργοστολίου
Αγανακτισμένοι στη Λάρισα: κεντρική πλατεία
Αγανακτισμένοι στην Κομοτηνή: κεντρική πλατεία
Αγανακτισμένοι στα Χανιά: πλατεία Αγοράς
Αγανακτισμένοι στα Τρίκαλα: κεντρική πλατεία
Αγανακτισμένοι στον Πειραιά: πλατεία Κοραή
Αγανακτισμένοι στην Κοζάνη: κεντρική πλατεία, πλατεία Νίκης, ρολόι
Αγανακτισμένοι στην Άνδρο: Σταυροπέδα
Αγανακτιμένοι στην Πρέβεζα: Ρολόι

Οι διοργανωτές διευκρινίζουν ότι δεν υπάρχει κομματικός χρωματισμός, πλακάτ ή σχέδιο, και «ο καθείς καλείται να εκφράσει τον εαυτό του».

Στο διαδίκτυο ακούγονται ήδη φωνές που κάνουν λόγο για συνέχιση της συγκέντρωσης και επανάληψη της κάθε μέρα στο ίδιο μέρος.

Δείτε φωτογραφίες-βίντεο του Fimes.gr από τη συγκέντρωση Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα και ποιος οργανώνει τη συγκέντρωση Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

127 Σχόλια

  1. Είμαστε καταδικασμένοι εάν ο Λαός μας δεν πάψει να είναι πρόβατο των δύο Κομματικών Μαγαζιών τής ΝΔ και τού ΠΑΣΟΚ με τους Γερμανοτραφείς Πολιτικάντιδες που έχουν αυτά τα δύο και αδιαφορούν για τον Ελληνικό Λαό και τα ενδιαφέρει μόνο η Καρέκλα τους και το Ταμείο τους. Αυτά τα δύο Κόμματα ήταν ανίκανα να βάλουν τάξη στα οικονομικά των δύο Κομμάτων τους και σε αυτά ο ανεγκέφαλος Λαός μας δίνει την ψήφο του για να ρυθμίσουν την εξαθλίωση του μέχρι το έτος 2.042 όπως ήδη έχουν Σχεδιάσει ; ‘Ελεος πιά με την Βλακεία μας σαν Λαός. Δεν χρειάζεται Φιλοσοφία ούτε Πενεπιστημιακή Μόρφωση για να καταλάβει κάποιος ότι αυτά τα δύο Μαγαζάκια υπηρετούν συμφέρωντα των Βαρώνων της Πλουτοκρατίας και των ΜΜΕ και των Τραπεζιτών αφού οι Τράπεζες τα κρατούν στο χέρι αφού χρωστάνε από 200.000.000 Ευρώ. Ας κάνει ο κόσμος μία απλή αναζήτηση γιά να δεί ποιοί είναι απόφοιτοι τού Γερμανικού Κολλεγίου τής Αθήνας (να δεί γιά παράδειγμα ονόματα : Μπακογιάννη, Χριστοφοράκος), ας κάνει ο κόσμος μία απλή αναζήτηση γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ να δεί ότι ανήκουν σε αυτήν και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και η Λέσχη Συνεδριάζει με Πολιτικούς και Βιομήχανους Πολυεθνικών και Μεγαλο-Δημοσιογράφους Παγκόσμια. Πρέπει ο κόσμος να μάθει να ψάχνει και να διάβάζει πολλά και να σκέπτεται το κάθε τι και κυρίως να μη ξεχνάει εύκολα. Εάν ο Λαός μας δεν πάψει να είναι πρόβατο των δύο Παρατάξεων τότε είμαστε χαμένοι όλοι και θα δούμε καταστάσεις πολλές.

  2. ΓΆΜΜΑ στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

    Αγαπητέ κ. SHAEUBLE,
    Απευθυνόμαστε σε σας , που και από λόγους λειτουργίας των οργάνων της ΕΕ έχετε σημαντική ευθύνη για το μέλλον της:

    1. Ως Υπουργός οικονομικών της χώρας σας, σας διαφεύγει το γεγονός ότι η άσκηση της πολιτικής ξεφεύγει από τα όρια της «μικρο-λογιστικής» και διειδύει «ανορθολογικά», σε κρίσιμες περιστάσεις, αποκαθιστώντας έτσι την ισορροπία στη συνέχιση της ζωής (εθνών και λαών).
    2. Αυτός ο «ιστορικός λόγος» της πολιτικής αντικατεστάθη από εσάς με τη Βουλιμία των «αγορών»: του χρηματιστηριακού κεφαλαίου.
    3. Η συμμαχία και προσπάθεια σας για την ισχυροποίηση των «αγορών» αποτελούν την αρχή συρρίκνωσης των παραγωγικών δυνάμεων, φέρνοντας κοντύτερα τη διάλυση , ενώ άλλοι οραματιστές και ηγετικές φυσιογνωμίες ήθελαν: την ενωμένη Ευρώπη.
    4. Ο Ελληνικός Λαός στις τελευταίες εκλογές έδειξε αυτό που φαίνεται δυσνόητο: « ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ».
    5. Πιστεύουμε ότι από εδώ ξεκινάει η Ευρώπη: των Εθνών, του Πολιτισμού , του Ανθρωποκεντρικού κάθε ιδεολογίας και ηθικής. Η όποια αστοχία με τις σημερινές αποφάσεις ( που έχετε ευθύνη) θα αποτελέσει παράγοντα συρρίκνωσης και παρακμής για ολόκληρο τον πλανήτη.
    6. Παρ όλο που λογιστικά είστε τελείως επαρκής , δείχνετε ακριβώς το αντίθετο πολιτικά. Σας ευχόμαστε να είστε πάντα καλά.
    ΥΓ.
    Μεσσίας* δεν υπάρχει, ….
    παρά μόνο η πίστη στα ιδανικά σου.

    * (όνομα για το διαδίκτυο)

  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΤΕ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ
    .

  4. ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Λίγο Πριν το Θούριο.
    A. ΓΕΝΙΚΑ
    1. Συνήθεις κανόνες δημοκρατίας (πχ δημοψήφισμα) φοβίζουν και δημιουργούν πανικό, αντί να λαμβάνονται ως βάση/πλεονέκτημα και για την όποια περαιτέρω διαπραγμάτευση και πορεία.
    2. Οι εταίροι μας, της ΕΕ εθελοτυφλούν:
    • οι μεν (εμείς, κλπ) από οικονομική αδυναμία (ανέχονται ,και ο λαός υπομένει) ,
    • οι δε (Γερμανία ) από εθνικιστικό οίστρο , και
    • μερικοί (Γαλλία – Ιταλία) με επιβολή των χρηματιστηριακών πιέσεων/βουλήσεων των “αγορών”(χαλκεύουν μακάρια τα δεσμά τους) .
    Με αυτά τα δεδομένα υποστηρίζουμε την Ευρώπη των λαών, αλλά και ταυτόγχρονα διακηρύττουμε ότι δεν υπάρχουν “κεκτημένα δεινά” για τον Ελληνικό λαό. Σε όποια φάση παρουσιαστούν/ υπογραφούν, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΟΝΤΑΙ ως ΝΟΜΙΜΑ και θα ανατραπούν.
    3. Η με την τελευταία συμφωνία (26-10-11) προγραμματιζόμενη διάσωση της χώρας, έως το +2020 θα την έχει μεταβάλλει σε ΔΟΡΑ, χωρίς ζωή, χωρίς Ελλάδα. Προτρέπουμε ΣΤΗ χρήση δημοψηφίσματος πριν την υπογραφή (τροποποίησης ή αλλαγής) βασικών συμφωνιών. Η προτεινόμενη/διαφαινόμενη διαδικασία (PSI- σύμβαση) είναι περιδίνηση θανάτου.
    4. Εδώ και ΤΩΡΑ – ΑΜΕΣΑ: ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ, την ανάπτυξη , την ανεργία. Αποκατάσταση μισθών /συντάξεων για τα χαμηλά εισοδήματα και εκτεταμένες αλλαγές .
    Aδιάρθρωση χρέους: το τελικό εναπομείναν χρέος της χώρας αναγνωρίζεται το πολύ στα 30 δις Ε, και Ακόμη : Για την 1η κατοικία παγώνουν (τόκοι και δόσεις) τα δάνεια των ιδιωτών όσο διαρκεί η ύφεση και τουλάχιστον για μια 2ετία, και βέβαια η όποια τραπεζική διεκδίκηση .
    5. Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η εσωτερική κρίση χωρίς εκτεταμένες αλλαγές: Τις όποιες αναπτυξιακές προσπάθειες , οι μηχανισμοί (πολιτικοί και ανώτ. κρατικοί υπάλληλοι), με το νομικό πλαίσιο (πχ. στους περισσότερους νόμους είναι θεσμοθετημένη διαφθορά ή υπάρχει συγκαλυμμένη δυνητική διαπλοκή) και συνεπικουρούμενη με την έξωθεν χειραγώγησή τους, θα τις εκτρέψουν, παραμορφώσουν και αναστείλουν. (Ιστορικά όπου τα «κύτταρα?»= κόμματα διογκώθηκαν μετέτρεψαν το πολίτευμα σε δικτατορίες).
    6. Διαχωρισμός λειτουργιών κράτους. Η Βουλή θα νομοθετεί, και η κυβέρνηση θα εκτελεί Οι βουλευτές ψηφίζουν ελεύθερα χωρίς κομματική στράτευση. Οι υπουργοί να περιοριστούν στους 15 (+ 15 υφ), χωρίς την ιδιότητα του βουλευτή είτε διαχειριστή-υπαλλήλου εταιρείας (ή τράπεζας) είτε κόμματος, αυτές τις ιδιότητες και για πρωθυπουργό.

    ΥΓ.
    Μεσσίας* δεν υπάρχει, ….
    παρά μόνο η πίστη στα ιδανικά σου.

    * (όνομα για το διαδίκτυο)

  5. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΜΕ, ΕΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΆΛΙΑ ΜΑΣ.

  6. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΝΕΙΖΑΝ 9 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΑΝ 9 ΦΟΡΕΣ, ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.

  7. ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΡΑ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

  8. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΑΞΩΝΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 400-450ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΣ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΡΩΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.

  9. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟΙΧΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

  10. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ‘Η ΝΔ ‘Η ΔΗΜ.ΣΥΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ. ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΛΑΕ. ΞΥΠΝΑ.

  11. ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 150 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΝΕΥΘΥΝΑ.

  12. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΑΡΑΧΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ : ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ, ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ, FAB 5, ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΛΑΙΒ, ΜΊΛΑ, ΜΕΙΝΤ ΙΝ ΣΤΑΡ, ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΕΛΕΝΗ, ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ. ΑΥΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ. ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

  13. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗΓ ΠΡΟΔΩΣΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ Α ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  14. “ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ” ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, “ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ” ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

  15. ΑΣ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΓΙΆΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ.

  16. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΩΧ-ΑΔΕΛΦΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ, ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΖΗΤΩ, ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΆΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.

  17. ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΛΑΕ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΠΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ, ΕΑΝ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΕΜΑΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΥΣ : ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΑΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ;

  18. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΑΕ, ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ, ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΙΑΛΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΤΟ 2005 ΛΑΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ-ΨΑΡΟΥΔΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ, ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΤΕ. ΨΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 2005. ΟΛΑ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΗΡΧΕ, ΑΠΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ. ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ, ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΉΤΩ. ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ : ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

  19. ΑΣ ΞΥΠΝΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΙ’ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ’ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΕΥΚΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ, Η ΑΠΟΧΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΓΟΥΝ 50 % ΛΕΥΚΑ ΣΥΝ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟΣ.

  20. ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ.

  21. ΠΡΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ……..ΦΤΑΝΕΙ Π{Α ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ….ΠΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΡΓΟ….ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ….ΕΛΕΟΣ…..
    ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ…ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ…..
    ΠΡΟΣ ΝΤΟΡΑ Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΦΩΝΗ…..
    ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ….ΣΤΑΜΑΤHΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΩΡΙΜΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ……
    ΜΑΜΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΩ……ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΒΩΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ…..VENCEREMOS ANISOROPOI………….

  22. Φωναζουν οι ιδιοκτητες ταξι κατω η χουντα του πασοκ!!! Ομως την χουντα του λαος την γουσταρουν..

  23. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΛΗ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.

  24. ΕΑΝ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΥΦΑΞΑΝ ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΕΜΑΣ.

  25. Pragmatika herome pou vlepw tosus anthropous enomenous gia ton idio skopo.Giati eimaste poly dinatos laos emeis oi ELLHNES alla den mas dinoun oi ANEGKEFALOI OI POLITIKOI MAS thn eukeria na to apodixume.Eixame ebisteutei auta ta atoma ta opoia tus onomazume kai “politikus” gia tin xora mas kai autoi mas prodosan . Loipon oloi sto sidagma gia na tous apodixume ti pragmatika enomenos laos eimaste kai gia na parume pisw ta DIKAIOMATA MAS KAI TA LEFTA MAS. 😀

    fxarictw 🙂

  26. kala ine ola afta .me tus aganaktismenus stis platies alla eho mia aporia giati otan ekane poria to pame tus vrizan i sikentromeni (aganatismeni)apo tin platia tu sintagmatos. den boro na to katalavo metipota. eho ke ala napo. pistevo ke esi den borite na to katavete. i den thelete nato katalavete

  27. Μπράβο,Ελληναράδες χρεοκοπία διαρκείας 50 χρόνων και κάνετε μπάνια,εσείς δεν ξυπνάτε με τίποτε.Όταν ξυπνήστε θα μάθετε ότι στην Βουλγαρία έχουν μεγαλύτερο μισθό από εσάς,και σας περιμένουν να σας φτιάξουν Μασέλες για να τρώτε χαρούπια.

  28. Containers με ντομάτες να ηταν βλακες δυο χρονια μες το λιοπυρι θα ειχαν εκραγει….ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ………

  29. Ενας λαος που κολοτρωγεται να εχει σχεσεις με Τσαβες Αχματινετζαντ και Ασαντ ΤΙΝΑΧΤΙΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ……ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ……Συσκεψεις επι των συσκεψεων και μετα ΜΠΟΥΜ….ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ…….ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΗΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ……..ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ……………

  30. Οι εθνοπατερες που εχουν ρεζιλεψει την ελλαδα και τους ελληνες σε ολη την ευρωπη αντι να ντραπουν κυκλοφορουν και φερονται προκλητικα, ετσι το γιουχαισμα ειναι το λιγοτερο που τους πρεπει

  31. PIGA NA DO TH MAMA MOU SIMERA…..GIA NA EIMAI EILIKRINHS PIGA NA XARTZILIKOTHO….TI KATANTIA META APO POLLES DEKAETIES…….H TV STI DIAPASON……MANA MHN AKOUS AUTON TON HLITHIO GERONTOLAGNO APO TO PROI EOS TO VRADY.THA APOVLAKOTHEIS…..OXI PAIDI MOU AKOUO KAI CONTRA CHANNEL…CHANETAI H ETHNIKI MAS KYRIARCHIA…..NEKRIKI SIGH….ALLES EPOCHES THA MAS AKOUGE KAI O KATHE PIKRAMENOS…..EVALA THN OURA KATO APO TA SKELIA KAI EFYGA……THEE MOU TI KATANTIA……ENAS ALITHINOS AGANAKTISMENOS……

  32. TO PIO APLO PRAGMA SE AYTH TH CHORA EINAI NA DIEGEIRONTAI TA ARISTERA ANTANAKLASTIKA TOU POLITI…..MPATSOI GOYROUNIA DOLOFONOI…..O GNOSTOS SAKKOS TOU BOX….TA DAKRYGONA SAS MARANAN THOLOMENA PLASMATA……
    THA XERASO APO TON KANAPE MOU AGONISTES TOU KOLOU…….
    ANISOROPA VOLEMENA SAPIA MYALA…..SAS MATHAME OLOI PIA KATHIKIA EISTE…
    OI PRAGMATIKOI AGANAKTISMENOI ECHOUN HDH KANEI XARAKIRI…………

  33. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΕ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΛΠΙΖΩ Κ ΑΥΡΙΟ Κ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝΕ ΟΡΘΙΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!Κ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!!!!!!!!!!!

  34. ΤΑΚΗ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!!!!!!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ!!! ΠΑΡΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΞΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΑΛΛΙΩΣ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ…………………..

  35. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΤΕΨΑΤΕ ΨΕΥΤΟΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΗΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΡΙΜΑ!!!!1

  36. OLA TA APOTHIMENA TOU EMFYLIOU POLEMOU VGENOUN SIMERA……..
    O mikros anthropos exei simera tin eukairia na zeisei to oneiro tou…..
    LAOKRATIA…….O KAPITALISMOS APETYXE…..H EIRONIA….ENAS KAPITALISMOS
    SOVIETIKOU TYPOY ME ENA YDROKEFALO KRATOS POU KATAPINEI TA PANTA……
    Aspromallides kai aspromousides paidia tou polytechniou kai tis athirosklirisis PARTE TIN EXOUSIA STA XERIA SAS kai KANTE ENA GNISIO PATRIOTIKO SOSIALISTIKO KRATOS…..GRAPSE TE STA PAPARIA SAS OLO TO DYTIKO KOSMO kai ENAGALISTITE me tous KANTAFIDES kai KATHE APOVRASMA tou TRITOU KOSMOU……EINAI H ORA SAS NA ZEISETE TON MYTHO SAS LAMOGIA……KAI NA FATE PIO PLOUSIA APO TIS PERASMENES DEKAETIES…….
    VENCEREMOS VELOUCHIOTIDES……

  37. PROFIL…STEGNOS…ME KYNIGOUN OI TRAPEZES….ECXASA ENA DONTI XTES….
    H APOLITH MISERIA….OI XEIROTEROI EFIALTES MOU EGINAN PRAGMATIKOTITA….

    PROFIL…..ME KYNIGOUN OI TRAPEZES……ECHASA ENA DONTI XTES H APOLITI MIZERIA….ENAS LAOS POU KOLOTROGETAI NA GINEI VOREIA KOREA….. OI LAIKISTES….O SAMARAS KAI O ANTHROPOS POU GIA KATALAVEI
    TI GINETAI TOU PIRE DIO CHRONIA…..H PAPARIGA KAI O TSIPRAS…..
    VENCEREMOS STOKOI……NO PASARAN…..OI AGANAKTISMENOI…H APOLITI
    THOLOURA…….VOITHISTE THA TRELATHO ….PAPARES……VIVA O KASTRO…..

    H APOLITH PARANOIA STIN ELLINIki KOINONIA….

  38. ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙΞΑΝΕ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!! ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ! ΟΧΙ ΒΙΑ ΗΡΕΜΙΑ Κ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Κ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

  39. αυριο πρεπει να γινουμε ηρωες και να κατσουμε κι ας μας πετανε κι εγω δε ξερω τι.

  40. ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι ειναι φιασκο απο την ΕΞΟΥΣΙΑ για να αποτρεψουν την συγκεντρωση των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ σημερα το απογευμα Φαινεται κουραστηκαν να μας βλεπουν ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ να τους δειξουμε οτι το φιασκο τους δεν θα πιασει και οτι τους καταλαβαμε ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥς ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΩΡΑ ΕΑΟΥΝ ΑΥΟΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

  41. ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΝΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥ: 1) ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 2) ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ 3) ΔΕΚΑΤΖΗΣ 4) ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ 5) ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΗΣ 6) ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ 7) ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΦΑΩ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ 8) ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ 10)ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ “ΜΑΓΚΑΣ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ: ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. ΥΓ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ? ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΤΕΛΟΣ

  42. Monos mou ta grafo monos mou ta diavazo…..Den yparchei enas christianos
    na mou rixei kanena bineliki…..ENAS AGANAKTISMENOS VRE ADELFE……
    Niotho grafikos alla auto einai to telefteo provlima sti zoi mou…..
    LEYTERA STO AGANAKTISMENO RAMOLIMENTO TROMARA TOY …POU MATOSE TON
    XATZIDAKI……O AGONAS TORA DIKAIONETAI 85 ETON….KATHE TSAMPOUKASs
    SE AYTH THN HLIKIA PANO APO TO XOMA EINAI MIA NIKH…………

  43. Άκουσα ότι η ΔΕΗ πάει να πουληθεί σε πολύ καλή τιμή.
    Μήπως αυτοί που θα την πάρουν φτηνά αποφύγουν για αυτό το λόγο να μας χαρατσώσουν με τη σειρά τους ???
    Η κωμωδία ότι θα χάσουμε την εθνική κυριαρχία πουλώντας τη ΔΕΗ μάλλον είναι κακόγουστη

  44. POPI TSAPANIDOU……H dimosiografos….akousa ena fovero anastenagmo
    simera pou mou edixe oti ponaei pragmatika gia ton topo…..
    SE ANTITHESI ME TOUS PERISOTEROUS POU EPICHAIROUN…..EMEIS SAS TA
    LEGAME…GERONTOLAGNOI TYPOU AYTIA KAI KAPIOI PROIN PERIPTERADES……
    KYVERNISI TORA ME TSAVES AXMATINETZANT SAMARA KAI PATERA PAISIO
    STOKOI………

  45. TA AKRA EINAI AUTA POU SYNTHLIVOUN KAI POLTOPOIOUN TOUS POLITES…..
    TOUS CHEIRAGOGOUN…TOUS KANOUN ERMAIA TON PATHON TOUS….
    O AKRATOS LAIKISMOS…..
    PAPADAKIDES K AYTIADES GIA TIN AGAPI TOU KOSMOU …STARLETES SIMIA TON
    KAIRON MAS ASELGOUN STA KOUFARIA MAS….

  46. Me exete arrostisi….prospatho na kinitho me apli logiki alla einai
    adynaton….den antilavaneste ton skoptiko charaktira yon sholion mou…
    ALLILEGIH ston KASTRO kai tis nosires evraikes theories synomosias….
    VENCEREMOS STOKOI…….,,,,,,,,,,,,,,,

  47. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΟΙ το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι Κλοπές στα Ρέστα όταν ψωνίζουμε οπουδήποτε. Εάν ψάξετε στο Διαδίκτυο θα δείτε αναφορές πολιτων γιά περίπτερα, ταξί, ψιλικατζίδικα, γιά την Αττική Οδό, ακόμη και γιά Σούπερ-μάρκετ που χρεώνουν επιπλέον είδη.

  48. DEITE TOUS EAUTOUS SAS STON KATHREFTI….EISTE H ALI OPSI TOU IDIOU
    NOMISMATOS….MENESTHE KATA TON ANIKANON POLITIKON ALLA KAT OUSIAN
    OIKTIRETE TOUS EAUTOUS SAS….
    DEN EYTHINESTE ESEIS ALLA OLOI AUTOI POU DEKAETIES THOPEYAN TA
    XAMILOTERA ENSTIKTA SAS…..

  49. PHOTIA KAI TSEKOURI… KANTE TA ANTERA TOUS KOLIE…KAPSTE TOUS OLOUS…
    SALTARA…me sas pou syndialegomai…
    malon prepi na alakso istoselida….
    GIURGIA ADELPHIA PERIOUSIE ARROSTIMENE LAE….
    TYFLA NA XEI TO LIMANI….
    KAI EIS ANOTERA KOULTOURIARIDES TOU KOLOU…..

  50. Sympolites mou diavazo ta mynhmata sas kai den to pistevo……
    kapioi apo sas einai toALTER EGO tou STALIN alloi tou HITLER kai oi pio
    poloi antiexousiastes…….Mipos eiste o durios ippos autou tou
    moulikou tou TSIPRA……
    ME EKTIMISI KAI APERIORISTI AHDIA mamouni……..

  51. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ.ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΞΑΒΛΩΜΑ-ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

  52. Στις πλατείες θα συναντηθούμε όλοι. Ειρηνική κατάσταση που εκείνοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Όλα τα χαλασμένα φρούτα πετάγονται μακριά. Τι βρώμα !!! Δεν τρώμε τα ληγμένα. Καθαρίστε όλους τους χώρους. Αέραααααααα…. Η βρώμα αυτή προέρχεται από μικροοργανισμούς και σκουλίκια που δεν μπορούν να ζήσουν στον αέρα. Αέραααααα…..

    Δείτε πώς μας κοιτούν. Τους βγάζουμε από την μπρίζα. Ασβέστη και βούρτσα. Άντε και λίγη χλωρίνη. Σκούπα οπωσδήποτε. Αν η βρώμα έχει γαριάσει σαν σώβρακο χωρικού, πετάξτε το.
    Προσοχή: η βρώμα σε αρκετές περιπτώσεις είναι κρυφή. Πολλή σαπίλα έχει αποπάνω μια γυαλάδα, μια κρούστα, έχει δέρμα, είναι παχύδερμη. Μιλάμε για τελείως οικολογική καταστροφική σήψη. Μην την ανασκαλεύετε, πετάξτε το όλο όπως είναι.

    Υπάρχει και το κούφιο. Είναι γεμάτο τοξικά αέρια. Μη, μη σας λέω: Προσοχή μην το τρυπήσετε. Δεν επιπλέει απλώς, αφήστε το να φύγει στο διάστημα. Είναι χειρότερο από πυρηνικό απόβλητο. Μην το χτυπήσετε, βγάζει έναν ήχο παραπλανητικό σαν το τραγούδι των σειρήνων. Μπορεί να σας αποβλακώσει!!!

  53. Δεν είναι πόλεμος. Δεν είναι επανάσταση. Είναι απλά καθαριότητα. Πετάμε ό,τι έχει σαπίσει. Το σάπιο πράμα δεν κάνει ούτε γι ανακύκλωση. Καθαριότητα κι απολύμανση.

  54. Το σάπιο βρώμισε πλέον όλη τη γειτονιά. Το σάπιο δεν τρώγεται, κόβει τ’ άντερα.

  55. Η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα που δεν έχει ανάγκη δάνεια και μνημόνια. Αυτοί που κυβερνούν εκπροσωπούν συμφέροντα αποσύνθεσης και εκμετάλευσης της χώρας μας. Επιτέλους να φύγουν από την εξουσία. ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.

  56. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΤΕΜΠΕΛΙΑ. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ.

  57. ΤΟ ΔΕΥΡΕΡΟ ΠΟΛΗΤΕΧΝΙΟ ΞΕΚΙΝΙΣΕ !!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΗ ΕΙΡΗΝΗΚΑ
    ΚΑΙ ΧΩΡΗΣ ΑΠΟΛΕΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΨΥΦΙΖΟΥΜΕ ΞΕΧΝΑΜΕ
    ΠΑΘΕΝΟΥΜΕ ΠΑΘΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΜΝΥΣΙΑ

  58. «ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ» ΛΕΝΕ. ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ, ΛΕΩ ΕΓΩ!!! ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΕΛΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝ ΕΣΣΕΛ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΗΜΩΝ NGO (ΠΟΥ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ), ΚΑΛΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ…ΣΩΤΗΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…!!! ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΚΟΝΤΑ ΕΙΝ’ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΑΣ, ΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ” ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ SOROS, ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΒΛΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΟΛΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΣΟΥΚΑΛΗ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΤΖΑΚΡΗ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ GOLDMAN SACHS, FEDERAL RESERVE, ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG & ΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!! ΑΛΛΑΞΤΕ ΟΝΟΜΑ!!! ΠΙΣΩ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ!!!

  59. ΤΟ κυριότερο που πρέπει να αλλάξει άμεσα στην ελλάδα είναι να φύγει όλη η διεφθαρμένη φουρνιά των πολιτικών και υπαρχόντων κομμάτων και να αναδείξουμε νέους ηγέτες από το λαό , τα υπόλοιπα θα τα αντιμετωπίσουμε

  60. ΑΛΑΞΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ “ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ” ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΜΑ. ΑΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ” ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ.

  61. Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

  62. Οι Τράπεζες τόσα χρόνια δανείζουν λεφτά που δεν έχουν. Όταν μία Τράπεζα έχει 1 Ευρώ δανείζει 9.

  63. Μόνο στα ΚΑΠΗ θα μπορούν να μιλούν οι πολιτικοί αφού εκεί υπάρχουν άτομα που πάσχουν από Αλτσχάιμερ.

  64. AS KRATISOYME OLOI MAZOI STIS PLATEIES GIA NA GINEI KAI MIA FORA TO DIKO MAS KAI OXI TO DIKO TOYS. NEOI, ADERFIA, ELLHNES, MPOROYME NA NIKHSOYME

  65. Σχέδιο τών Αγορών είναι όλα, ο στόχος είναι η υποταγή όποιου κόμματος κι αν θα μάς κυβερνά τα επόμενα 30 χρόνια.

  66. Είναι καιρός να μάθουν όλοι οι πολιτικοί να μη κάνουν τώρα πιά κομματικές εκδηλώσεις. Τέρμα τα παραμύθια όλων τών πολιτικών, αρκετά κορόιδευαν 30 χρόνια.

  67. αυτοί που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια έχουν όνομα, επίθετο και διεύθυνση, όταν λέμε οτι ευθύνονται οι 300 δεν ευθύνεται κανένας.

  68. Από τον Ανδρέα Π. Ξεκίνησε η διάλυση τής Χώρας, τότε χάζευε τον κόσμο με την φυλλάδα του ο κύριος Κουρής που σήμερα κόπτεται πάλι γιά τον Λαό με το Κόντρα Τσάνελ του. Τότε εξυπηρετούσε τον Ανδρέα Π., σήμερα όμως ποιόν ή ποιούς εξυπηρετεί αυτή την φορά ;

  69. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

  70. ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..ΠΟΣΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΣΩΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ?ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΑΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥΣ .

  71. Kon/nos Mitsotakis.ALARM gia elimata k xreos 15years ago. mauros gatos
    Laikistes….
    G. Autias…ferte mou ton Almounia na ton skiso.Alarm gia xreos.O antras
    G.Papadakis…O anthropos pou espage plaka….no comment….
    MEGA…OI ANTHROPOI TOU PROEDROU poli sovaroi kata ta alla…
    Aganaktismenoi ….GIURGIA PAIDIA APOPSE KAPSTE TA OLA………

  72. ΔΕΝ ΑΚΟΥΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΑΛΛΟ…..ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ…..ΧΘΕΣ….

  73. pistepse me oi politikoi den einai kleftes einai Malakes einai starletes
    gia tin agapi tou kosmou ta kanan ola. autoi pou ta fagan eiste oloi
    eseis kathikia…apo ton teleuteo ypalilo mexri ton kathe geniko
    diefthinti……..zito o pagalos to antidoto tou laikismou
    pistepse me eimai antipasok oso den mporite na fantastite……
    koini logiki alios tin vapsame……….

  74. kai to mualo mou einai tholo…..kai to dikos sas pio tholo…..
    ekso h troika oi xenoi kai to xreos…..TI LETE RE MALAKES….
    Aganaktismenos me tous aganaktismenous kai olous aftous pou tous glyfoun

  75. Θυμάστε την ταινία V FOR VENDETTA Ε είναι καιρός να το κάνουμε πράξη.Εμάς φοβούνται και δικαίως. Αφού τους πάρουμε πίσω ότι κλέψανε για να πληρώσουμε το χρέος και να περνάμε καλά, θα τους σφάξουμε κι αυτούς και τα παιδιά τους, να μη μείνει ούτε ένα εκφυλισμένο πολιτικό γουρούνι ζωντανό για να αρχίσενα δημιουργείται μιά υγιής γενιά πολιτικών που θα είναι πατρι΄πωτες αυτής της χώρας και όχι άλλης όπως οι έκφυλοι.
    VVV

  76. Ειμαι 51 παντρεμενος απο τα 21 τα παιδια 28 κ 20 Στα 17 πηγα στα καραβια Οι εφοπλοιστες αποφασισαν να παιρνουν ξενα πληρωματα ειναι και συμφωνιες μεταξυ παραγωγικων κρατων και αμερικανικου ελεγχου διακινησης τροφης Μου κανει μεγαλη εντυπωση που ενω εχουμε ολοι ναυτικους στον ευριτερο φυλικο κυκλο δεν αντιλυφθηκαμε τον οικονομικο διογμο των ελληνων ναυτικων αλλα και τη ελληνικη γλωσσα που μεταφεραμε τουλαχιστον στα λιμανια ολλου του πλανητη Μετα ηρθε ο Κοσκωτας και εφερε την μαγαλη πληροφορια Τα παντα διακινουνται μεσω τραπεζης οι μισθοι συνταξεις λογοριασμοι Αφου εισαι ανεργος ναυτικος για να μην σεχω και φωναζεις για παντεσπανι παρε μια επιδοτηση οσα δινει ο πακιστανος για να ερθει στην Ευρωπη 3000 και γινεσαι συναρμολογιτης τοποθετης επιπλων κουζινας Τουμπεκι για εχουμε πολυ δουλεια βρε χαζο με τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ Η κ Δακαλακη οταν ονειρευοταν τους ολυμπιακους δεν σκευτικε καθολου τα σιδερα του συζυγου να γινουν σκαφη ακτοπλοικα ψαραδικα ποντοπορα για να μεινουν οι ναυτικοι στις θαλαασες που ειναι σκαλωμενοι και οσοι φοβουνται το νερο κατασκευες Υπολογισμενος πληθυσμος 600.000 ατομα που ολοι παρεχουν υπηρεσιες στα πλουτοπαραγωγικα κρατη

  77. Δεν θα αλλάξει τίποτα εάν ο Λαός δεν αλλάξει, εάν δεν μάθει να σκέπτεται. Βλέπετε ότι εξακολουθούν κάποιοι να γράφουν με Γκρικλις και ότι τα κόμματα κάνουν ακόμη εκδηλώσεις και υπάρχει κόσμος που πηγαίνει σε αυτές.

  78. Stelpa προφανώς έχεις και απάντηση και στο γιατί ζούσε παρασιτικά η Ελλάδα τόσα χρόνια αλλά την αντιπαρέρχεσαι σαν “εκτός θέματος”. Αντί να φοβάσαι μη προδώσεις την Ελλάδα σαν Έλληνας φοβάσαι να μην προδώσεις τους βορειοευρωπαίους οι οποίοι σε συνεργασία με το ΔΝΤ επιχειρουν να ανακάμψουν πατώντας στο πτώμα της Ελλάδας. Τα χρήματα τα οποία μας δανείζει το ΔΝΤ δεν έχουν αντίκρισμα. Θα αποκτήσουν μετά την αποπληρωμή. Τα λεφτά των Ευρωπαίων που κλαίς θα τα πάρουν πίσω σε μορφή ανάπτυξης η οποία θα συντηρήσει τις οικονομίες τους για δεκαετίες εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας σου. Και όταν βρεθείς να είσαι οικονομικός μετανάστης πρώτης γεννιάς θα μάθεις να εκπλήσεσαι για τα καλά. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι προσπαθείς αγωνιωδώς να επιβιώσεις με τη βοήθεια του κόμματος που υποστηρίζεις. Η καληνύχτα είναι αφιερωμένη σε σένα και στους ομοίους σου γιατί την παρασιτική ζωή αυτής της χώρας την στήριζες ενεργά με την ψήφο σου τόσα χρόνια και αντί να ντρέπεσαι που ζείς εις βάρος όλων των ανασφάλιστων ανέργων για μια κατουρημένη ποδιά που φίλησες, μας κουνάς και το δάχτυλο. Δεν είμαστε όλοι τόσο έξυπνοι σαν εσένα να πληρώσουμε εκτάκτως 80.000.000 ευρώ για την συγγραφή 60 σελίδων στις οποίες καλούμαστε να υπογράψουμε υποθηκεύοντας ακόμα και τις μανάδες μας. Οι Έλληνες ξυπνήσανε, εσύ κοιμήσου και τα λέμε αύριο.

  79. μπραβο σας σε ολους παιδια ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.συγχαρητηρια σε οσους καλυπτουν live τις διαδηλωσεις και δν ειναι καλυμενοι πισω απο την βρωμα των πολιτικων.μακρυα ολοι απο τηλεορασεις ειναι οτι πιο διευθαρμενο εχει πλεον αυτη η χωρα μετα τους πολιτικους.και μην ξεχνατε να γραφετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ.τα greeklish ειναι η καταστροφη της ελληνικης γλωσσας.σας χαιρετω ολους φιλοι μου καλη συνεχεια και κουραγιο σε ολα τα παιδια που ειναι στις πλατειες!!!

  80. μια καλησπέρα από εμάς που ζούμε μακριά και ενώ πολύ θα θέλαμε να είμαστε εκεί είναι πρακτικά δύσκολο…είμαστε μαζί σας, σας βλέπουμε και σας χαιρόμαστε!!!συνεχίστε με δύναμη!!!

  81. Stelpas
    καληνυχτα φιλε μου , δυστηχώς είσαι το λιγότερο ανθέλληνας αν μιλάς για την ελλάδα έτσι και όχι για τους πολιτικούς..ντροπή σου…

  82. Μπράβο λαέ της Ελλάδας!
    Μάλιστα έμαθα πως σήμερα διώξατε τους κλέφτες εκμεταλλευτές μικροπωλητές που πουλούσαν 4 ευρώ το σάντουιτς! Τριάντα χρόνια σας πήρε, μα τα καταφέρατε. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
    Με τη φόρα που έχετε σε άλλα τριάντα χρόνια θα διώξετε και τον εκμεταλλευτή σας μπακάλη και σε άλλα τριάντα-όλα τα περιμένει κανείς από σας-θα διώξετε και τους κλέφτες της ζωής σας-τους πολιτικούς, δίπλα σας εξάλλου είναι.
    Μπράβο λαέ της Ελλάδας!
    Η Ελλάδα δεν ακουμπάει σ’ ένα φέρετρο όπως κάποτε, παρά σε σας- τα ολοζώντανα κύτταρά της. Και έχετε βοηθούς τα εκλεκτά παιδιά της-τους δημοσιογράφους λέω- που σας δουλεύ(διαγράφονται τρεις λέξεις) που σας συμπαραστέκονται-ακούω τις συνεντεύξεις που τους δίνετε και αγαλλιώ.
    Μπράβο λαέ της Ελλάδας!

    Γιώργης Χολιαστός

  83. Πιστεύω πως το να λέμε απλώς ιδέες για το πώς μπορεί να λειτουργήσει μελλοντικά η κοινωνία μας δεν αρκεί.

    Χρειάζεται να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και τρόπο ζωής και να μεταβούμε από μια ατομιστική καθημερινότητα την οποία οι ίδιοι υποστηρίζουμε, σε μία που να έχει να κάνει με το σεβασμό στον ανθρωπισμό και στις αξίες του.

    Μήπως η έννοια της ιδιοκτησίας είναι πολύ μεγαλύτερο ζήτημα, από το αν κάποιοι κατέχουν ‘περισσότερα’ ή όχι από κάποιους άλλους και αν τα δίνουν ή όχι?

    Όλοι δεν κατέχουμε?

    Η αλλοτρίωση του πολιτικού συστήματος έγκειται στο ότι προσπαθούμε να μετρήσουμε πράγματα μη μετρήσιμα – πέρα από τη διαφθορά που προκαλεί η φιλοδοξία για εξουσία του καθενός -, πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινα πλάσματα.

    Το νόμισμα, είναι ένα ιδεατό αντίτιμο και κατά τη γνώμη μου ένα μεγάλο εμπόδιο στην ανάπτυξη της κοινωνίας, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ζουν και χωρίς αυτό.

    Ίσως όλα να έχουν να κάνουν με μία στροφή στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, ένα απλό κλικ.

    Αυτή δεν είναι η πραγματική επανάσταση?

  84. Έφευγαν τα Ευρώ στο εξωτερικό αφορολόγητα 20 χρόνια από τούς τόσους Αλλοδαπούς, ο Λαός τι έκανε ; Τον ενδιέφερε το ποδόσφαιρο και οι κουτσομπολίστικες εκπομπές τών καναλιών τού Συστήματος. Λαέ τώρα τρώς τα αποτελέσματα τής αδιαφορίας σου.

  85. Αφού ακόμη ο Ελληνικός Λαός γράφει με Γκρίκλις και όχι με Ελληνικά, τότε δεν έχει ξυπνήσει καθόλου. Ο Λαός ο ίδιος ξεπουλάει την Γλώσσα του, δεν μάς φταίνε άλλοι επομένως.

  86. ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΞΥΠΝΑΝΕ
    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΔΩΡΕΑΝ
    300 ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

  87. απο οσο ακουσα τον δευτεροπαπα τριτοπαπαα οχι οχιιιιιι λαθος πρωτοπαπα(ρα) πριν δεν ιδρωνει κ ιδιαιτερα το αυτακι τους

  88. eilikrinaaa xairomaiiiii pou vlepw autes tis eikones apo tis 5 para to meshmeri xairomai pou uparxei tosh prothymia!!!vlepw kosmo akouw kosmo me tremamenh fwnh kai dakrya sta matia na theloun thn allagh..h metapoliteush teleiwse xwris fovo kai pathos as mhn ptohthoume!!!poios nt esten poia damanakh den exoun logo na ekferoun fnwmh ta papagalakia ..eks aitias tous katastrafhkame!kai ksanalew o kanenas mas ksypnhse..o giorgos o prothupourgos apla einai roufianos twn amerikanwn …alla tha papsei syntoma….ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ…

  89. Καθε μερα εκει ειμαστε παιδια! Σας περιμενουμε απο τις 6 και μετα!!! Παρτε την παρεα σας και ελατε, μεινετε οσο μπορειτε, δωστε το παρον, δειξτε τους οτι η Ελλαδα ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ!!!

  90. Θέλει αλλαγή ο Λαός μας ; Απλό, 10.000.000 Πληθυσμό έχει η Ελλάδα μας, Όλοι γύρω από την Βουλή-Ζάππειο, τι θα έκαναν τότε οι 300 Σοφοί τής Ελληνικής Βουλής ; Θα έκαναν τότε ότι κάνει ο άλλος στην Λιβύη ή θα έφευγαν από την Χώρα μας γιά πάντα ;

  91. Ο Λαός ξεπουλάει μόνος του την Ελληνική Γλώσσα του γράφωντας με Γκρίκλις στο Διαδίκτυο όπως θέλει το Σύστημα, μετά τον ενοχλεί το ότι οι πολιτικοί ξεπουλάνε την Ελλάδα. Γιά τα πάντα φταίει ο Λαός, ας αφήσουμε αυτή την κακή συνήθεια τού να μάς φταίει πάντα ο άλλος και ποτέ ο εαυτός μας. Γράφε Ελληνικά Λαέ, Παντού.

  92. Ποια λεωφορεια ειναι αδεια ρε φιλε?! Εχεις παρει ποτε λεωφορειο?!..

  93. ean ta egrinete pedia iste ke esi mia apta idia,,den to brisa to palikari,,,ala den to xi gia na ton akuo,,ipobathmizete afto pu exete,,,problima sas lipon,,ego tha krino,,san akroatis,,,

  94. ελπιζω και πιστευω οτι τις επομενες ωρες και μερες η πρωτοβουλια των νεων θα προσελκυσει τους χιλιαδες ανεργους και απολυμενους καθως και τους ανθρωπους της τεχνης και τους διανοουμενους αυτης της πολης, αυτης της χωρας.

  95. Καλα λεγανε οι Ισπανοι… Νομιζετε οτι ξυπνησατε; Για να δουμε… Παντως ηρεμηστε με ολες αυτες τις εθνικες αηδιες, υπαρχει ενας στοχος που εχουμε ολοι αλλα μην καπελωνετε αυτους που δεν εχουν καμια ορεξη για “φιλο-εθνικα” φασιστικα και ρατσιστικα συνθηματα… Γιατι εχουν ακουστει και κατι τετοια…

  96. paidia parte ta kinhta kanei parasita!!!wstoso eimai apo lamia den exw kamia enhmerwsh twn patriwn edafwn mou …dioti 100.000 atoma lamiwtes fainetai pws den antimetwpizoun kamia krish…paidia varate amesh koinhtopoihsh xwris xrwma…eimai 18 etwn twra pou o kanenas ksypnhse einai h eykairia gia to megalo ntou!

  97. etsi ke emis mazi tus,,,,,,,,,,,,se parakalo re file mi sxoliazis an exis tin kalosini,,ke sebese tus polites pu milun ke ton sinadelfo su pu trexi,,,,,,,,,,na se kala viva greciaaaaaaaaa

  98. ΔΗΘΕΝ φαινονται ολα,μονο αν δεν μπορεις να αποβαλεις απο πανω σου τα πολιτικα-κομματικα δηθεν.Κατι τετοιες λογικες μας εχουν κανει να ειμαστε κατακερματισμενοι σε κομματα-σωματεια-παραταξεις και αηδιες,ξεχνωντας τι πραγματικα χρειαζομαστε.Αυριο θα εισαι ΕΣΥ ανεργος και καμια απο τις παραταξουλες σου δε θα σε βοηθησει να πληρωσεις τα κοινοχρηστα ρε αδερφε…ξυπνα και εσυ μαζι μας,ασε τον εαυτο σου ελευθερο,σπασε τα κλισε και τις ανασφαλειες που σου εχουν βαλει στο μυαλο σου ολοι αυτοι που απλως παιζανε και παιζουν με τη ζωη σου κανοντας σε σκυλακι των πολιτικων τους!!!

  99. ΔΗΘΕΝ αυθόρμητη κίνηση ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ,στήμενο απο ΝΔ: on.fb.me/kP4YnX, από on.fb.me/kcdC5O =αδερφός on.fb.me/lhSSK3 =σύμβουλος Σαμαρά

  100. Το θέμα είναι ότι ο κόσμος και η νεολαία έχει βαρεθεί οτιδήποτε έχει με παρατάξεις και λοιπά καρναβαλοειδή.Ο κόσμος είναι ένα,όχι κόμματα και μαζέματα σε ‘παγαδάκια’ παραταξιακά.ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!!! ΚΑΝΈΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ Η ΨΕΥΤΟΠΡΌΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΩΣΟΥΝ….ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ …ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!!

  101. Να ζητησουμε μια ειλικρινη συγγνωμη απο τα παιδια μας ,τα ανιψια μας, τα εγγονια μας για το παρον που τους φτιαξαμε και να αγωνιστουμε ολοι μαζι για το παρον και το μελλον μας.
    Να μαθουμε και εμεις και τα παιδια μας να ειμαστε ενωμενοι και να ενδιαφερομαστε για τους συνανθρωπους μας και να μην τους εκμεταλευομαστε (ειτε εθελημενα ειτε αθελα μας)για το δικο μας καλο.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ!!!

  102. Το θεμα δεν προβαλετε. Καντε κατι μεταξυ σας τα blogs βαλτε λινκ στο facebook οτι υπαρχει live ολο το 24ωρο

  103. ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ…ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΚΟΙΑ…

  104. kalhspera spoudazw sto exwteriko kai exw exetastikh alla exw perasei to teleutaio 3wro na parakolou8w apo to site sas to ti ginetai sto Suntagma twra. Mpravo sas eiste axio8aumastoi gia ton tropo pou kaluptete to gegonos pou einai tromero. Krima pou oi perissoteroi sunadelfoi sas proskunoun alla sumferonta kai exoun xexasei ti idiothta exoun kai ka8’oti einai ena kinhma eirhniko kai epeisodia den eginan kai den prokeitai na ginoun , den exoun kapoio endiaferon gia autous!!!!bravo se sas, eiste foberoi, kai aisxos stous upoloipous pou den asxolountai!

  105. ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ. ΟΥΞΟΥ Κ Λ Ε Φ Τ Ε Σ, Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ !!!!!!!!

    ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ

  106. Οι βορειοευρωπαιοι πολιτικοί δίνουν αγώνα για να πείσουν τους εκεί ψηφοφόρους να δεχτούν το παράλογο. Να δανείσουν μια χώρα που επί σειρά ετών ζει παρασιτικα. Με δάνεια που τα χρησιμοποιούν οι πολιτικοί της για να εξυπηρετούν τους εαυτούς τους και τους πελάτες τους, δημόσιους υπαλλήλους.

    Έκπληκτοι παρακολουθούν πλέον τους έλληνες να……βγάζουν τα ματιά τους μόνοι τους. Να θέλουν να διώξουν την τροικα, λες και αυτή φταιει για την ξεφτίλα τους. Καληνύχτα έλληνες. Καλημέρα δραχμή……..

  107. μπορειτε να δειξετε καποια εικονα και απο την θεσσαλονικη? ειμαι στο εξωτερικο ολοι μοθ οι φιλοι και η οικογενεια μου ειναι εκει! Μπραβο Μπραβο!

  108. Συγχαρητηρια στον καθε ενα Ελληνα που Βρισκεται αυτη τη στιγμη στο Συνταγμα. Επιτελους περναμε το μηνυμα που επρεπε να ειχαμε περασει εδς και καιρο…: Ξ Υ Π Ν Η Σ Α Μ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines