Οι λεσβιακές σχέσεις της Angelina Jolie

Τις ομοφυλοφιλικές ανησυχίες της φαίνεται πως ικανοποιεί η Angelina Jolie όταν ο Brad Pitt λείπει από το σπίτι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες δύο γυναικών που προσέγγισε ερωτικά! Η μία, μάλιστα, αποκαλύπτει και λεπτομέρειες για την λεσβιακή συνεύρεση με την σέξι ηθοποιό.

«Η Αντζελίνα Τζολί έχει δυνατές λεσβιακές επιθυμίες… πλαγιάζει με άλλες γυναίκες πίσω από την πλάτη του Brad», αναφέρει μεταξύ άλλων το περιοδικό «In Touch» και το πρωτοσέλιδό του ήδη προκαλεί σάλο στην παγκόσμια showbiz.

Μάλιστα, η γυναίκα που φέρεται να μοιράζεται το ίδιο κρεβάτι με την ηθοποιό υποστηρίζει πως έχουν συνευρεθεί στο ξενοδοχείο «Roosvelt» του Λος Άντζελες, υπάλληλος του οποίου τονίζει πως η Jolie έχει όντως κλείσει αρκετές φορές δωμάτιο μόνο για μερικές ώρες.

«Στο μυαλό της είναι απλά σεξ. Και από την στιγμή που δεν το κάνει με έναν άνδρα, δεν το θεωρεί απιστία», λέει πηγή στο αμερικάνικο περιοδικό.

Οι ερωτικές επιλογές της 35χρονης σταρ του Hollywood έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, το δημοσίευμα ρίχνει ξανά «λάδι στη φωτιά» υποστηρίζοντας πως η Jolie δεν αντιστέκεται στις «αμαρτίες» με γυναίκες παρά το ότι έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον Brad Pitt.

Παράλληλα, το περιοδικό φιλοξενεί και δηλώσεις μιας αεροσυνοδού που έριξε χυλόπιτα στην σέξι ηθοποιό, ενώ επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού σύμφωνα με την οποία ο Brad φροντίζει να ικανοποιεί κάθε ερωτική φαντασίωση της συζύγου του: από kinky αξεσουάρ, μέχρι παιχνίδια ανταλλαγής ρόλων!

Αν όλα αυτά ισχύουν ή όχι, μόνο η Angelina το ξέρει… Γεγονός είναι πάντως πως η ίδια φρόντισε να μην μάθουν ποτέ τα 6 της παιδιά για το «Female Force: Angelina Jolie», ένα 32σέλιδο βιβλίο με «καυτό» περιεχόμενο για την μαμά τους!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.