Απογραφή 2011: υποχρεωτική, ονομαστική, φόβοι, έντυπο

Είναι η απογραφή 2011 ονομαστική; Τι θα σας ρωτήσουν οι απογραφείς και είναι υποχρεωτικό να απαντήσετε; Διαβάστε το έντυπο της απογραφής 2011.

Η απογραφή 2011 διεξάγεται από τις 10-24 Μαΐου, δείτε το έντυπο που θα συμπληρώσουν οι απόγραφείς για εσάς.

Η συνέντευξη διαρκεί το πολύ 25 λεπτά και οι ερωτήσεις αφορούν την κατοικία και το ποιόν των ατόμων που διαμένουν σε αυτή (ηλικία, επάγγελμα, επίπεδο εκπαίδευσης κλπ).

Σε κάθε σπίτι καταγράφονται όλα τα μέλη που διαμένουν μόνιμα σε αυτό, ακόμα και αν απουσιάζουν για σπουδές ή στρατιωτικό, συμπεριλαμβανομένης και της οικιακής βοηθού.

Η απογραφή 2011 είναι υποχρεωτική. Όσοι δεν απογραφούν θα πληρώσουν αδρά, αφού τα πρόστιμα ξεκινούν από 10.000 και φτάνουν μέχρι 200.000 ευρώ.

Αν δεν σας βρουν τηλεφωνήστε τους Και μην χρησιμοποιήσετε ως δικαιολογία ότι δεν σας βρήκαν, γιατί σε περίπτωση που δεν βρουν κάποιον αφήνουν σημείωμα με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο, προκειμένου να τους τηλεφωνήσετε και να κλείσετε ραντεβού.

Η απογραφή 2011 είναι επίσης ονομαστική. Δηλαδή θα κληθείτε να δώσετε το ονοματεπώνυμο σας και αυτό είναι υποχρεωτικό.

Οι πληροφορίες που θα δώσετε στην απογραφή 2011 είναι αυστηρά εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για στατιστικούς λόγους και όχι από άλλες υπηρεσίες, όπως εφορία, πολεοδομία κτλ.

Για την ασφάλεια σας, οι απογραφείς φορούν μια χαρακτηριστική κονκάρδα με ειδικό σήμα της ΕΛΣΤΑΤ, ενώ δίπλα αναφέρονται τα ονόματά τους. Σε περίπτωση που αμφιβάλετε για κάποιον καλέστε στο 213 135 2138-40.

Δείτε το έντυπο της απογραφής 2011 με όλες τις ερωτήσεις που θα σας ρωτήσουν στην απογραφή 2011.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.