Καζάνι οργής η Αθήνα για εγκλήματα-μετανάστες

Επεισόδια στην Αθήνα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 44χρονου πατέρα, Μανώλη Καντάρη από μετανάστες λίγο πριν γεννηθεί η κόρη του.

Στο σημείο της δολοφονίας του άτυχου 44χρονου πατέρα συγκεντρώθηκαν ακροδεξιά στοιχεία τα οποία επιτίθενται σε όποιον αλλοδαπό εντοπίζουν.

Η 3ης Σεπτεμβρίου έκλεισε καθώς στο σημείο της δολοφονίας του άτυχου Μανώλη Καντάρη συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες πολίτες διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη αστυνόμευσης και τα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας.

Η ένταση ήταν από την πρώτη στιγμή μεγάλη και η αγανάκτηση των συγκεντρωμένων έκδηλη, με πολλούς να φωνάζουν «ως εδώ» θέλοντας να δείξουν ότι δεν είναι επ’ ουδενί πρόθυμοι να ανεχθούν την κατάσταση που επικρατεί.

Άγρια επεισόδια με την επέμβαση ακροδεξιών. Τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο όταν στο σημείο έφθασαν μέλη ακροδεξιών οργανώσεων τα οποία και -ουσιαστικά- πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.

Οι ακροδεξιοί χτυπούσαν όποιον αλλοδαπό περνάει από το χώρο. Συγκεκριμένα σε έναν, βλέποντας τον να μπαίνει στην είσοδο πολυκατοικίας, την έσπασαν με λοστούς και πέτρες και στη συνέχεια την πόρτα ενός διαμερίσματος που βρίσκεται στο ισόγειο. Εκεί βρήκαν αρκετούς αλλοδαπούς αλλά πρόλαβαν να τραυματίσουν έναν εξ αυτών.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μετά από επέμβαση ανδρών της ομάδα ΔΙΑΣ.

Οι ακροδεξιοί, πάντως, επιτέθηκαν και σε τηλεοπτικά συνεργεία καθώς δεν επιθυμούν οι κάμερες να καταγράψουν τα όσα διαδραματίζονται στην περιοχή, ενώ έσπασαν και το τζάμι από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας αλλοδαπός, ο οποίος κατάφερε με αγωνιώδεις προσπάθειες να ξεφύγει.

Η κατάσταση στην περιοχή είναι πραγματικά έκρυθμη και πολλοί φοβούνται ότι μπορεί να υπάρξουν γενικευμένα και αγριότερα επεισόδια.

Την ίδια ώρα, οδύνη έχει κυριεύσει την οικογένεια του άτυχου Μανώλη Κανταρή, που έπεσε νεκρός από τις πισώπλατες μαχαιριές τριών αγνώστων και η λεχώνα γυναίκα του ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τη βρήκε.

Διαβάστε πώς δολοφόνησαν τον πατέρα στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν γεννηθεί η κόρη του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.