Γιατί διεκόπη η λειτουργία του Blogger. Πανικός

Πανικό στους bloggers σε όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει η διακοπή λειτουργίας του Blogger της Google. Γιατί “έπεσε” το Blogger;

Ένα τεχνικό πρόβλημα στην πλατφόρμα Blogger της Google έχει προκαλέσει πρόβλημα σε εκατομμύρια blogs σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν από χθες.

Το πρόβλημα έχει προκαλέσει ανησυχία στους διαχειριστές των blogs που βλέπουν οτι δεν έχουν τον έλεγχο των ιστολογίων τους.

Όσοι έχουν κάποιο blog που έχει την κατάληξη blogspot.com δεν μπορoύν να κάνουν αναρτήσεις ούτε και να δεχθούν σχόλια από τους αναγνώστες.



Το πρόβλημα, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει επηρεάσει και τα ελληνικά blogs και φυσικά οι χρήστες διαμαρτύρονται στους επίσημους λογαριασμούς του blogger στο Twitter και στο Facebook.



Η Google από την πλευρά της διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι τα μηνύματα που έχουν αναρτήσει και δεν έχουν δημοσιευθεί, θα επανέλθουν σύντομα. Η εταιρεία για την ώρα δεν έχει δώσει κάποια επίσημη εξήγηση για το που οφείλεται η μεγάλη καθυστέρηση στην αποκατάσταση λειτουργίας της υπηρεσίας, όπως και για το αν έχουν επηρεαστεί όλα τα blogs του blogger ή ένα μέρος τους.

Σενάρια στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για ανεπάρκεια του Blogger λόγω μεγάλου φόρτου κίνησης, αλλά και για επίθεση χάκερς που εκμεταλλεύτηκαν τεχνικά κενά του Blogger.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.