Χωρίζουν Έλενα Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδης, τρίτο πρόσωπο;

Πληθαίνουν οι πληροφορίες για σοβαρή κρίση στη σχέση Έλενας Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδη. Τι ακριβώς συμβαίνει, υπάρχει τρίτο πρόσωπο;

Εδώ και καιρό έχει αρχίσει να φημολογείται έντονα πως η σχέση της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη περνάει κρίση.

Μπορεί στην αρχή οι δυο τους να έσπευσαν να τις διαψεύσουν, όμως τα πράγματα φαίνεται πως είναι πιο σοβαρά και πως η σχέση Παπαρίζου-Μαυρίδη περνάει κρίση.

Η πρόσφατη μοναχική εμφάνιση του Τόνυ Μαυρίδη στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Πάνος Κιάμος και το σκυθρωπό ύφος στο πρόσωπό του έδωσαν ακόμα περισσότερες αφορμές για σχόλια.

Το ζευγάρι Παπαρίζου-Μαυρίδη έχει συζητήσει πάρα πολλές φορές το θέμα του γάμου, όμως το γεγονός ότι δεν παίρνει την μεγάλη απόφαση, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Η σχέση τους πέρασε μια μεγάλη κρίση πριν μερικούς μήνες, χώρισαν και μετά από λίγο καιρό αποφάσισαν να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Όσα όμως τους είχαν χωρίσει τότε, φαίνεται πως δεν λύθηκαν, όμως οι ίδιοι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την σχέση τους να διαλυθεί έτσι εύκολα.

Οι πληροφορίες πάντως για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους που αναστάτωσε την Έλενα διαψεύδονται από κάθε πλευρά.

Άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον κάνουν λόγο για μεγάλες αλλαγές το προσεχές διάστημα, είτε θετικές, είτε αρνητικές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.