Ελένη Μενεγάκη: γιατί παρατείται από το πρωϊνό

Αίσθηση έκανε η δήλωση της Μενεγάκη ότι παρατείται από το πρωϊνό. Γιατί φεύγει η Ελένη Μενεγάκη από και ποια τα σχέδια για τη συνέχεια.

Για πρώτη φορά και μάλιστα δημόσια, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε ευθέως για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, αφήνοντας υπονοούμενα ότι μπορεί να φύγει από το πρωϊνό. «Μέχρι σήμερα, δεν έκανα κάτι άλλο από άποψη.

Ένα πράγμα είναι αρκετό. Δεν είναι σωστό για μένα να κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα. Εξάλλου, θεωρώ ότι πρέπει να αφήνουμε χώρο και σε άλλους. Δεν μπορεί δηλαδή τρεις άνθρωποι να τα κάνουν όλα στην τηλεόραση.» Δήλωσε όμως ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την τηλεόραση.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε ακόμη και για τους λόγους που θεωρεί ότι είναι τόσο ερωτεύσιμη. «Πιστεύω ότι είμαι τόσο ερωτεύσιμη, γιατί είμαι απρόβλεπτη. Σε γενικές γραμμές, μην νομίζετε ότι το μεγαλύτερο κοινό μου είναι άνδρες. Οι μεγαλύτερες θαυμάστριές μου είναι γυναίκες». Μάλιστα, όταν της ανέφεραν ότι μάλλον οι άντρες της ονειρεύονται περισσότερο τις… βραδυνές ώρες, εκείνη απάντησε: «Δεν μου ακούγεται και τόσο άσχημο αυτό».

Διαβάστε ποιό το παράπονο της Μενεγάκη από Λάτσιο και ποιός έβρισε τη Μενεγάκη δημόσια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.