Ο κρυφός γάμος της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε οτι έχει ήδη παντρευτεί μια φορά. Διαβάστε τι είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τον κρυφό γάμο της.

Άφωνους μας άφησε η Ελεονώρα Μελέτη που αποκάλυψε on camera ότι έχει ήδη παντρευτεί μία φορά και -μέχρι σήμερα- κρατούσε τον γάμο αυτό επτασφράγιστο μυστικό.

«Έχω παντρευτεί ήδη μια φορά», είπε η 32χρονη Ελεονώρα Μελέτη στην κάμερα της εκπομπής «10 με 1 μαζί», προσθέτοντας πως ο γάμος έγινε όταν ήταν μικρότερη σε ηλικία και σε χώρα του εξωτερικού αλλά όχι στο Λας Βέγκας.

Η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε πως ο γάμος αυτός δεν «πιάνει» και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ντύθηκε νυφούλα: «μου έχει πει αστρολόγος ότι θα κάνω δύο γάμους. Και επειδή εγώ δεν θέλω να κάνω δύο γάμους -μη σου πω ότι δεν θέλω να κάνω και κανέναν- παντρεύτηκα τη μια αυτή για να την ξεπετάξω, έτσι ώστε η άλλη που θα μείνει να είναι η μοναδική»!

Μάλιστα, με το μοναδικό της χιούμορ, η παρουσιάστρια του Star ρώτησε τον δημοσιογράφο της εκπομπής: «δεν το έχεις κάνει ποτέ εσύ; Να πας σε μια πόλη που επιτρέπεται και να πεις: “δεν πάμε να παντρευτούμε κιόλας μιας και ήρθαμε και περνάμε τέλεια; Ας ρίξουμε κι ένα γάμο ρε αδερφέ πάνω στην καψούρα”!».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.