Ελεονώρα Ζουγανέλη: “Πώς έχασα 50 κιλά”

Πώς κατάφερε η Ελεονώρα Ζουγανέλη να χάσει 50 κιλά τα τελευταία χρόνια; Τι εκμυστηρεύτηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τα κιλά της;

Στην εκπομπή “Βράδυ” η Ελεονώρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε στη μάχη της με τη ζυγαριά, αλλά και τη θεωρία της περί γάμου.

“Όταν ήμουν μικρή”, είπε η γνωστή τραγουδίστρια, “ήμουν στρουμπουλούτσικη και μεγαλούτσικη”.

Οι λόγοι που την οδήγησαν στην απώλεια βάρους είναι: “Καταρχήν πρέπει να είσαι πιο ελαφριά και οργανικά, ήταν κάτι που με κούραζε πάρα πολύ, με δυκόλευε. […] Το πήρα απόφαση γιατί δεν ήθελα να βλέπω τον εαυτό μου έτσι”. Επιπλέον, δεν απέκλεισε ως αιτία και το ενδεχόμενο να ξύπνησε και η γυναίκα μέσα της, θέλοντας να αναδείξει τη θηλυκή της πλευρά.

“Έχασα 50 κιλά”, είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο και “τώρα κάνω και πολύ γυμναστική”, ενώ συμπλήρωσε πως “είχα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα στο σχολείο, τα πιτσιρίκια είναι πολύ αληθινά, στο λένε μες στη μούρη”.

«Έχω χάσει πενήντα κιλά αλλά μέσα σε πολλά χρόνια» αποκάλυψε η τραγουδίστρια, η οποία όπως είπε το πήρε απόφαση αφού το βάρος της, «την δυσκόλευε, την κούραζε και ήταν κάτι που δεν ήθελε…»

«Δεν μπορούσα να βλέπω άλλο τον εαυτό μου έτσι» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως τώρα πια κάνει πολύ γυμναστική.

Επιπλέον, δήλωσε υπέρ των μεγάλων αλλαγών στα μαλλιά της, αλλά τώρα “θα μείνω ξανθιά, τώρα θέλω να τα μακρύνω λίγο”.

Όσο για τη σχέση της με το γάμο: “Δεν τον συμπαθώ πάρα πολύ το γάμο, δεν ξέρω αν υπάρχει πια λόγος για να παντρεύονται οι άνθρωποι”. Από την άλλη, είναι υπέρ της οικογένειας και δεν θα έκανε μόνη της ένα παιδί: “Το τάχα μόνη μου δε μου αρέσει για παιδί, ή θα ‘μαι μόνη μου ή μαζί, το τάχα μόνη μου δεν το καταλαβαίνω”.

Διαβάστε πώς έχασε τα κιλά της η Έλντα Πανοπούλου και τη δίαιτα της Ρούλας Κορομηλά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.