Eurovision 2011: ξεσήκωσε η πρόβα της Ελλάδας [video]

Χαμός με το ζεϊμπέκικο στην πρώτη πρόβα της Ελλάδας στη Eurovision 2011. Δείτε βίντεο με την πρόβα του Λούκα Γιώρκα.

Ο Λούκας Γιώρκας εντυπωσίασε στην πρώτη πρόβα της Ελλάδας στη Eurovision 2011 και η χώρα μας ξαναμπαίνει στην κούρσα για το Top10 της φετινής Eurovision.

Η πρώτη πρόβα του Watch my Dance στη Eurovision 2011 ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια χορογραφία αρκετά διαφορετική από αυτήν με την οποία τους είδαμε στον ελληνικό τελικό.

Με το που ακούγεται το «Watch my Dance», το σκηνικό πλημμυρίζει με μπλε και μαύρο φως ενώ στις τεράστιες οθόνες LED, προβάλλονται εικόνες από κίονες και αρχαιοελληνικές κολώνες.

Ο Λούκας εμφανίζεται στο κέντρο της σκηνής, ενώ ο Stereo Mike κινείται κυκλικά στη σκηνή καθ’ όλη τη διάρκεια της performance του. Στο σκηνικό υπάρχουν ακόμα τέσσερις άντρες χορευτές οι οποίοι κυριολεκτικά τα δίνουν όλα, σε μια παραδοσιακή χορογραφία με πολλά μοντέρνα στοιχεία.

Στο τέλος του τραγουδιού, από τη σκηνή βγαίνουν φλόγες ενώ ο συνδυασμός της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής με το μοντέρνο στοιχείο (hip hop), συνδυάζεται απόλυτα επιτυχημένα, με έναν Λούκα πολύ «δυνατό» φωνητικά.

Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας στη Eurovision 2011 άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους ξένους και ενθουσίασε τον κόσμο μέσα στο στάδιο.

Δείτε βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στη Εurovision 2011:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.