Eurovision 2011: “κάηκε” το στάδιο, Ελλάδα στον τελικό [video]

“Κάηκε” το γήπεδο στην εμφάνιση της Ελλάδας στον ημιτελικό της Eurovision 2011. Δείτε βίντεο με την εκπληκτική εμφάνιση του Λούκα Γιώρκα.

Με μια εξαιρετική εμφάνιση που απέσπασε θερμότατο χειροκρότημα εμφανίστηκε στην σκηνή του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2011 η Ελλάδα.

Η Ελλάδα προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό της Eurovision 2011 το Σάββατο μαζί με τις Σερβία, Λιθουανία, Αζερμπαϊτζαν, Γεωργία, Ελβετία, Ουγγαρία, Φιλανδία, Ρωσία, Ισλανδία.

Η ελληνική αποστολή με το Watch my dance έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, κάνοντας το Dusseldorf Arena να νιώσει ότι «την έχει η ψυχή μας την φωτιά»

Το μπλέ-μαύρο φόντο της Ελλάδας στη Eurovision 2011 με τους λευκούς αρχαιοελληνικούς κίονες «άστραψε» λίγο πριν το φινάλε του τραγουδιού, οπότε και τεράστιες φλόγες εμφανίστηκαν στην σκηνή.

Ο Λούκας Γιώρκας δεν παρέλειψε να χορέψει και δυο στροφές ζεϊμπέκικο, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision.

Δείτε το βίντεο της Ελλάδας στον ημιτελικό της Eurovision 2011:

Μεγαλοπρεπές τραγούδι, περήφανη εμφάνιση και το καλύτερο μήνυμα που θα μπορούσαμε να στείλουμε στην Ευρώπη.

Αντίθετα, σοκαρισμένοι είναι οι Τούρκοι και οι Αρμένιοι, που αν και διαθέτουν τεράστια διασπορά στην Ευρώπη, απέτυχαν να περάσουν στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Απογοητευμένοι επίσης και οι Νορβηγοί που είδαν το τραγούδι τους από φαβορί στα στοιχήματα να αποτυγχάνει να προκριθεί.

Μετά από κλήρωση, η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision 2011 το Σάββατο, 14 Μαΐου, στην 9η θέση. Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Δείτε την πρόβα της Κύπρου στη Eurovision 2011 και τα αποτελέσματα του ημιτελικού της Eurovision 2011, όπως φέρονται να έχουν διαρρεύσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.