Διέρρευσαν τα αποτελέσμα των κριτών στη Eurovision 2011

Διαρροή-βόμβα των αποτελεσμάτων της κριτικής επιτροπής πριν τον ημιτελικό της Eurovision 2011. Περνά η Ελλάδα στον τελικό;

Στη Eurovision, οι κριτικες επιτροπές ψηφίζουν μερικές ώρες πριν το live με βάση τις εμφανίσεις των χωρών στην πρόβα τζενεράλε.

Η πρόβα τζενεράλε του πρώτου ημιτελικού έγινε χτες το βράδυ και πήγε πολύ καλά για την Ελλάδα.

Πριν λίγες ώρες, σύμφωνα με μεγάλο blog της Eurovision, διέρρευσαν τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής για τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2011. Δείτε τα φημολογούμενα αποτελέσματα:

Eurovision 2011 Ημιτελικός – Αποτελέσματα (διαρροές)
10. Αλβανία
9. Φινλανδία
8. Ρωσία
7. Τουρκία
6. Γεωργία
5. Ελλάδα
4. Πολωνία
3. Νορβηγία
2. Ουγγαρία
1. Αζερμπαϊτζάν

Το Αζερμπαϊτζάν φέρεται να νικά με μεγάλη διαφορά 27 πόντων τη δεύτερη Ουγγαρία, έχοντας μάλιστα τα περισσότερα δωδεκάρια από τις επιτροπές, 6 τον αριθμό.

Στην 11η θέση της κριτικής επιτροπής φέρεται να είναι η Ελβετία. Εντύπωση προκαλεί οτι Αρμενία και Σερβία μένουν εκτός τελικού.

Γι’ αυτό το λόγο, πολλοί πιθανολογούν οτι οι διαρροές γίνονται σκόπιμα για να ενεργοποιηθούν οι διασπορές αυτών των χωρών και να τις ψηφίσουν στην τηλεψηφοφορία ώστε να περάσουν στον τελικό.

Η τελική βαθμολογία καθορίζεται από την κριτική επιτροπή και το κοινό σε αναλογία 50-50.

Ο πρώτος ημιτελικός της Ελλάδας είναι την Τρίτη, 10 Μαΐου στις 22:00 ώρα Ελλάδας, ο δεύτερος ημιτελικός της Κύπρου την Πέμπτη, 12 Μαΐου και ο τελικός της Eurovision 2011 το Σάββατο, 14 Μαΐου.

Δείτε την τελευταία εκπληκτική εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision 2011 και την πρόβα της Κύπρου στη Eurovision 2011 με στοιχεία Ρουβά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.