Eurovision 2011 Ελλάδα: προγνωστικά-στοιχήματα τελικός

Ποια τα προγνωστικά για τη θέση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision 2011; Τι λένε τα στοιχήματα για Ελλάδα στη Eurovision 2011;

«Έδωσα την ψυχή μου», είπε ο Λούκας Γιώρκας μετά την πρόκρισή της Ελλάδας, ενώ, όπως προέκυψε από την κλήρωση, το Watch My Dance θα εμφανιστεί 9ο στον τελικό της Eurovision 2011.

Γοητευμένη από το ζεϊμπέκικο φαίνεται πως είναι η Ευρώπη μετά την πρόκριση του «Watch My Dance» στον τελικό της Eurovision, καθώς την ώρα που ο Λούκας και η ελληνική αποστολή ετοιμάζονται για την μεγάλη βραδιά, η Ελλάδα «σκαρφαλώνει» στα στοιχήματα.

Μέχρι την βραδιά του ημιτελικού, η χώρα μας ήταν 21η στα στοιχήματα για τον τελικό, ενώ σήμερα σημείωσε άνοδο 8 θέσεων και φιγουράρει στην 13η.

Η συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2011 έκλεψε τις καρδιές στην αυλαία του γερμανικού σταδίου προτρέποντας τον κόσμο να «παρακολoυθήσει τον χορό τους», που δεν ήταν άλλος από το ελληνικό ζεϊμπέκικο και το break dance.

Τα προγνωστικά για την Ελλάδα στο τελικό της Eurovision 2011 είναι αρκετά καλά και ο Λούκας Γιώρκας θα δώσει μάχη να μπει στη δεκάδα.

Στα θετικά για την Ελλάδα είναι η μεγάλη συσπείρωση της ομογένειας γύρω από τη λεβεντιά του ζεϊμπέκικου που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Θετικό είναι επίσης οτι το τραγούδι της Ελλάδας είναι μοναδικό σε στυλ και ξεχωρίζει, ενώ η περήφανη ερμηνεία του Λούκα πραγματικά το απογειώνει.

Στα αρνητικά για την Ελλάδα το γεγονός οτι εμφανίζεται σχετικά νωρίς στον τελικό (9η), καθώς και τα πολύ δυνατά τραγούδια από τον δεύτερο ημιτελικό και τους Big 5 που θα ακούσουμε στον τελικό.

Το λόγο έχουν τώρα οι Έλληνες της ομογένειας που έχουν οργανωθεί και αναμένεται να ψηφίσουν μαζικά Ελλάδα στον τελικό της Eurovision 2011. Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Δείτε την περήφανη εμφάνιση της Ελλάδας στον ημιτελικό της Eurovision 2011 και πώς έγινε ρεζίλι η Γερμανία για τα προβλήματα της Eurovision.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.