Γάμος Νίκου Βουρλιώτη-Όλγας Καρπαθάκη: φωτο, video

Την εκθαμβωτική Όλγα Καρπαθάκη παντρεύτηκε ο τραγουδιστής Νίκος Βουρλιώτης. Δείτε βίντεο από τον γάμο Βουρλιώτη-Καρπαθάκη και τι δήλωσε η νύφη.

O Νίκος Βουρλιώτης παντρεύτηκε την όμορφη Όλγα Καρπαθάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό. Το ζευγάρι ενώθηκε ενώπιον θεού και ανθρώπων, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης.

Με το που έφτασε ο NiVo στην εκκλησία, οι υπόλοιποι του «Family The Label» άρχισαν να ζητωκραυγάζουν, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι «νιώθω εξαιρετικά και ενθουσιασμένος. Είχα πάρα πολύ άγχος όλες αυτές τις τελευταίες ώρες, για το αν θα καταφέρω να είμαι στην ώρα μου και πριν τη νύφη εδώ, και από τη στιγμή που έφτασαν πριν τη νύφη, όλα είναι οκ».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι μέχρι και τη Δέσποινα Βανδή επιστράτευσε προκειμένου να ηρεμήσει τη νύφη που ήταν πολύ αγχωμένη. Τελικά η Όλγα Καρπαθάκη έφτασε έπειτα από κάνα τεταρτάκι, υπό τη συνοδεία του αδερφού της και ενός φίλου της, φορώντας ένα εκπληκτικό εφαρμοστό μακρύ νυφικό του οίκου Pronovia.

Πολύ άνετη –για νύφη- και σε χαλαρή διάθεση, η Όλγα Καρπαθάκη αποκάλυψε ότι είναι πολύ χαρούμενη, και ότι ξεπέρασε το άγχος.

Για την ιστορία να σας πούμε ότι ο Νίκος Βουρλιώτης δεν έκανε ποτέ πρόταση γάμου στην Όλγα. Απλά το συζήτησαν και το αποφάσισαν! «είμαστε διαφορετικοί εμείς», δήλωσε η νύφη στην κάμερα του Star.

Όσο για το ένα είναι έγκυος, η όμορφη νηπιαγωγός το διαψεύδει λέγοντας ότι «δεν ξέρω πόσα παιδιά θέλω να κάνω. Όσα μου δώσει ο θεός!».

Δείτε βίντεο από το γάμο Νίκου Βουρλιώτη-Όλγας Καρπαθάκη:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.