Φωτογραφία της σέξι καμαριέρας του Στρος Καν, Οφηλίας

Δείτε φωτογραφία της Ophelia Famotidina, της μοιραίας καμαριέρας που της επιτέθηκε ο Ντομινίκ Στρος Καν και οδηγήθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής αμαυρώνοντας μια πολυετή καριέρα στο χώρο της πολιτικής.

Το όνομά της είναι Ophelia Famotidina και τα τελευταία λεπτά η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του κόσμου κυρίως μέσα από μπλογκς.

Στα διάφορα sites αναφέρουν ότι είναι η γυναίκα που αποπειράθηκε να βιάσει ο Ντομινίκ Στρος Καν αν και προς το παρόν αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με τη σελίδα της εν λόγω κοπέλας στο Facebook, έχει γεννηθεί στις 17 Ιανουαρίου του 1979 και εργάζεται ως καμαριέρα στο Σοφιτέλ.

Οι πληροφορίες γύρω από την 32χρονη καμαριέρα του ξενοδοχείου είναι συγκεχυμένες. Η Wall Street Journal κάνει λόγο για παντρεμένη γυναίκα με δύο παιδιά, το ένα ηλικίας 16 ετών με καταγωγή από τη Γουινέα. Το ίδιο ισχυρίζεται και η New York Post ενώ οι New York Times αναφέρουν πως πρόκειται για μια ανύπαντρη μητέρα με ένα παιδί που ζει στο Μπρονξ και είναι αφρικανικής καταγωγής.

Ο σπιτονοικοκύρης της μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την 32χρονη χωρίς ωστόσο να δώσει πολλές πληροφορίες. Μητέρα και κόρη πριν από λίγους μήνες μετακόμισαν στο συγκεκριμένο σπίτι ενώ όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν προκαλέσει καμία φασαρία.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ κάνουν λόγο για μια γυναίκα με μέτρια εξωτερική εμφάνιση.

Όλοι αναμένουν με αγωνία να δουν ποια είναι η μοιραία γυναίκα και θύμα του κ. Στρος Καν.

Δείτε βίντεο που απεικονίζει τα δρώμενα μεταξύ καμαριέρας-Στρος Καν:

Διαβάστε τις τσόντες-ανέκδοτα του Στρος Καν και τα ερωτηματικά-παγίδες για τη σύλληψη Στρος Καν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.