Καπουτζίδης, σχέση με Αγγέλου και Dancing

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στηρίζει τον Αργύρη Αγγέλου στο Dancing with the Stars. Ποια η σχέση των δύο αντρών σήμερα;

Ο Αργύρης Αγγέλου χορεύει εξαιρετικά στο Dancing with the Stars και δεν είναι τυχαίο ότι οι πιο πολλοί τον θεωρούν φαβορί για τη μεγάλη νίκη.

Ο τελειομανής Αργύρης Αγγέλου δουλεύει σκληρά, επίπονα αλλά και επίμονα και εξελίσσεται κάθε φορά θέλοντας να βγάλει ασπροπρόσωπους όσους τον επέλεξαν. Ποιός είναι, όμως, αυτός που του στέλνει το πρώτο μήνυμα μετά τις εμφανίσεις του;

Μα φυσικά ο Γιώργος Καπουτζίδης που τον παρακολουθεί ανελλιπώς και του κάνει και ψιλοδιορθώσεις-υποδείξεις με αγάπη πάντα. Ο Αργύρης χαίρεται κάθε φορά όταν έρχονται οι υψηλές βαθμολογίες όπως χαίρεται πολύ που ύστερα από κάθε live έχει πάντα το πρώτο μήνυμα στο κινητό του από τον επιστήθιο φίλο του Γιώργο Καπουτζίδη.

Καπουτζίδης-Αγγέλου ήταν συγκάτοικοι για αρκετά χρόνια. Μοιράζονταν τις αγωνίες και τα οικονομικά προβλήματα. Ήταν δύο νέοι από την επαρχία που ήρθαν στην πρωτεύουσα να γίνουν διάσημοι. Ώσπου το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα. Ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραψε ένα σενάριο που εγκρίθηκε από το Mega κι αμέσως έγινε επιτυχία. Ο Αργύρης Αγγέλου βοήθησε μεν σε κάποιες ατάκες αλλά τον γενικό κορμό τον έγραψε ο Γιώργος. Οι «Σαββατογεννημένες» έκαναν διάσημους και τους δύο. Τα οικονομικά προβλήματα πήραν τέλος.

Ακολούθησε το «Παρά 5» κι έτσι καθιερώθηκαν για πάντα. Ο ένας σαν σεναριογράφος και ο άλλος σαν ηθοποιός. Κι όπως ήταν φυσικό οι δύο φίλοι ακολούθησαν διαφορετική πορεία. Οι δρόμοι τους τότε χώρισαν. Το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα και δεν υπήρχε λόγος να μένουν στην ίδια πολυκατοικία της Κυψέλης αλλά να αγοράσει ο καθένας την δική του στέγη.

Η φιλία Καπουτζίδη-Αγγέλου αμβλύνθηκε αλλά όχι όμως και τα αισθήματα. Σε πρόσφατη συνέντευξή του Ο Γιώργος Καπουτζίδης, δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τα αισθήματά του για τον Αργύρη. Είπε ότι γι’ αυτόν παραμένει ένα κομμάτι της ζωής του και δεν ξεχνάει όσα βίωσαν μαζί όταν σχεδίαζαν να γίνουν διάσημοι και να κατακτήσουν τον καλλιτεχνικό χώρο.

Τώρα, σπάνια βλέπονται και ο καθένας τους δικτυώθηκε σε άλλη παρέα. Οι μέρες της ανέχειας ανήκουν στο παρελθόν. Τα αισθήματα όμως παραμένουν ζωντανά στη μνήμη, τουλάχιστον του Γιώργου Καπουτζίδη, που δεν παύει να στηρίζει τον Αργύρη Αγγέλου στο Dancing with the Stars.

Διαβάστε τι είπε ο Αργύρης Αγγέλου για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.