Έγκυος εκτός γάμου η κόρη Γιώργου-Άννας Νταλάρα;

Έντονες φήμες θέλουν την κόρη του Γιώργου και της υφυπουργού Άννας Νταλάρα, Γεωργιάννα Νταλάρα, έγκυο. Τι πραγματικά συμβαίνει;

Έντονες πληροφορίες, που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες στους θεατρικούς κύκλους, θέλουν τη Γεωργιάννα Νταλάρα, κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα, να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η νεαρή ηθοποιός Γεωργιάννα Νταλάρα διατηρεί σχέση με τον συνάδελφό της Μίλτο Σωτηριάδη, γιο του σκηνοθέτη και ιδρυτή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.

Αν οι φήμες αληθεύουν, η Γεωργιάννα Νταλάρα και ο Μίλτος Σωτηριάδης θα κρατούν σε λίγους μήνες στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Μάλιστα, γι’ αυτό τον λόγο φαίνεται πως η Γεωργιάννα Νταλάρα αποχώρησε από την παράσταση που επρόκειτο να συμμετάσχει, στο Εθνικό Θέατρο.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".