Έγκυος εκτός γάμου η κόρη Γιώργου-Άννας Νταλάρα;

Έντονες φήμες θέλουν την κόρη του Γιώργου και της υφυπουργού Άννας Νταλάρα, Γεωργιάννα Νταλάρα, έγκυο. Τι πραγματικά συμβαίνει;

Έντονες πληροφορίες, που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες στους θεατρικούς κύκλους, θέλουν τη Γεωργιάννα Νταλάρα, κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα, να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η νεαρή ηθοποιός Γεωργιάννα Νταλάρα διατηρεί σχέση με τον συνάδελφό της Μίλτο Σωτηριάδη, γιο του σκηνοθέτη και ιδρυτή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.

Αν οι φήμες αληθεύουν, η Γεωργιάννα Νταλάρα και ο Μίλτος Σωτηριάδης θα κρατούν σε λίγους μήνες στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Μάλιστα, γι’ αυτό τον λόγο φαίνεται πως η Γεωργιάννα Νταλάρα αποχώρησε από την παράσταση που επρόκειτο να συμμετάσχει, στο Εθνικό Θέατρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 Σχόλιο

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΖΕΙ ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΥΡΙΟ» ΝΤΑΛΑΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ . ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ . ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ . ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ . ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ . ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ . ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .

Comments are closed.

Κάνε Like στο Fimes.gr