Γνωστός εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας χρεοκοπεί

Ποιος πασίγνωστος εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας βλέπει την επιχείρηση του στο χείλος της χρεοκοπίας και προσπαθεί να την πουλήσει;

Η επίσκεψη στο site της εταιρείας .LAK του γνωστού celebrity κι επιχειρηματία μόδας Λάκη Γαβαλά είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

Μόλις ο επισκέπτης μπαίνει στο site, μια μαύρη κουρτίνα κάνει την εμφάνισή της. Τόσο μαύρη σαν το χρώμα που πλακώνει τις καρδιές όλων των Ελλήνων. Οπως έχει δηλώσει ο εκκεντρικός επιχειρηματίας στο παρελθόν, το μαύρο δεν είναι το αγαπημένο του χρώμα.

Σήμερα ο Λάκης Γαβαλάς δίνει τον δικό του αγώνα για να αποφύγει τη χρεοκοπία. Κι αυτό διότι η κρίση χτύπησε και την πόρτα του, με αποτέλεσμα να ψάχνει εναγωνίως λύση με τη συμμετοχή ή ακόμα και την πώληση της εταιρείας του σε στρατηγικό επενδυτή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον επιχειρηματία Σάμι Φάις για πώληση της .LAK.

Ο Σάμι Φάινς μετά την πώληση του ομίλου του στην οικογένεια Κουτσολιούτσου της Folli Follie απέχει από τα επιχειρηματικά δρώμενα.

Με αυτήν την πώληση, ο Λάκης Γαβαλάς προσπαθεί να αποτρέψει την επιδείνωση των οικονομικών της εταιρείας ένδυσης που διατηρεί και κυρίως να αποφύγει την προσφυγή του στο άρθρο 99.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.