Μακρυπούλια για φήμες οτι είναι βιτρίνα Χατζηγιάννη-Ρέμου

Τι απάντησε η Ζέτα Μακρυπούλια στις φήμες οτι οι σχέσεις με Μιχάλη Χατζηγιάννη-Αντώνη Ρέμο είναι επικοινωνιακό κόλπο;

Αρκετά θυμωμένη με όσα γράφονται ότι η σχέση Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια είναι στημένη εμφανίστηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity, η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Λυπάμαι πραγματικά όλους αυτούς τους ανθρώπους. Τους λυπάμαι γιατί σίγουρα κάτι έχει πάει πολύ στραβά στην ζωή τους. Σίγουρα τους λείπει κάτι βασικό που ίσως είναι η αγάπη γιατί διαφορετικά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο λόγο ώστε κάποιος να σκεφτεί αλλά και να διατυπώσει δημόσια έναν τέτοιο ισχυρισμό. Δεν μπορούν να νιώσουν τίποτα πέρα από αρνητικά συναισθήματα. Πραγματικά είναι πολύ κρίμα να ζεις έτσι. Αυτό που κάνω είναι να τους αγνοώ. Τόσα προβλήματα έχουν, γιατί να τους φορτώσω κι εγώ άλλο ένα;», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Όσον αφορά την αντιμετώπισή της από τα μέσα ενημέρωσης, η Ζέτα Μακρυπούλια είπε: «Αναμφίβολα το επάγγελμά μας εμπεριέχει την έκθεση στην δημοσιότητα. Είναι μέρος της δουλειάς μας να ασχολούνται τα media με την επαγγελματική μας ζωή, αλλά και να θέλουν να μάθουν και κάτι παραπάνω για τα προσωπικά μας. Είναι θεμιτό και κατανοητό μέχρι εκεί που δεν σε προσβάλλει και δεν καταπατά την προσωπική σου ζωή όλο αυτό. Όσον αφορά στην συγκεκριμένη ερώτηση, θεωρώ πως ήταν μια υπερβολική αντίδραση κάποιων ανθρώπων που ασχολούνται με τα media, που από την μία κάνουν την δουλειά τους, από την άλλη όμως θεωρώ πως δόθηκε αδίκως μεγάλη έκταση στο θέμα αυτό. Είναι η υπερβολή που επικρατεί στον χώρο αυτό μερικές φορές».

«Μπορώ και έχω μάθει αναγκαστικά να δέχομαι κριτική, σχόλια παπαράτσι, αδιακρισίες, προσβολές, αλλά όλα αυτά εγώ, η Ζέτα. Όταν όμως πλησιάζουν τους δικούς μου ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα τί τους περιμένει, εκεί αντιδρώ. Εμένα μπορούν να μου κάνουν ό,τι θέλουν, είμαι μαθημένη, αλλά δεν επιτρέπω να εκμεταλλεύονται τους δικούς μου», είπε αναφερόμενη στους παπαράτσι.

«Είχε τον τρόπο να κάνει την σκέψη μου να είναι όλη την μέρα μόνο σε εκείνον!», είπε η Ζέτα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ενώ όσον αφορά για το αν θέλει να γίνει μητέρα αποκάλυψε πως τα επόμενα χρόνια θα επιθυμούσε την έλευση του πελαργού!

«Κάτι στην εξωτερική μου εμφάνιση δεν φαντάζομαι ότι θα μου ζητούσε ποτέ να αλλάξω. Τώρα, αν μου ζητούσε να αλλάξω κάποια συνήθεια ή κάποιο χαρακτηριστικό θα έπραττα ανάλογα με το τί. Σίγουρα θα προσπαθούσα να δω τί τον ενοχλεί ακριβώς, πόσο τον ενοχλεί και εάν ήταν κάτι που πραγματικά δημιουργεί πρόβλημα. Ναι, θα έκανα ό,τι μπορούσα για να το αλλάξω».

Τέλος, η ίδια ανέφερε πως θα ήθελε να συμμετάσχει σε ταινία στον κινηματογράφο. «Θα ήθελα να κάνω μια ωραία ταινία στον κινηματογράφο! Αυτό το ξέρω σίγουρα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τι είπε ο Χατζηγιάννης για φήμες οτι η Μακρυπούλια είναι βιτρίνα, το μήνυμα του Ρέμου στη Ζέτα Μακρυπούλια και γιατί ο Ρέμος “έφτυσε” τη Μακρυπούλια όταν την είδε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.