Πρόβλημα υγείας της λεχώνας συζύγου του Μανώλη Καντάρη

Δεν άντεξε η σύζυγος του Μανώλη Καντάρη, που δολοφονήθηκε από μετανάστες για μια κάμερα, και λύγισε. Τι θα γίνει με την κηδεία του άτυχου 44χρονου;

Για το Σάββατο 14/5 ήταν προγραμματισμένη η κηδεία του Μανώλη Καντάρη. Όλα όμως δείχνουν ότι θα αναβληθεί, καθώς η σύζυγος του Σιμόνα Βιρτζίλι, παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η 41χρονη γιατρός που βρήκε τη δύναμη και το κουράγιο να γεννήσει το κοριτσάκι της παρά το μεγάλο σοκ που υπέστη, φαίνεται πως μια μέρα πριν συνοδέψει τον άντρα της στο μνήμα δεν άντεξε και λύγισε.

Την ίδια στιγμή, και η μητέρα του Μανώλη Καντάρη δεν άντεξε τον πόνο. «Εσφαξαν το παιδί μου» Οι κραυγές πόνου της μητέρας του αδικοχαμένου Μανώλη σπαράζουν την καρδιά όλων των Ελλήνων. Η χαροκαμένη μάνα δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πως το σπλάχνο της κατακρεουργήθηκε προκειμένου κάποιοι να κλέψουν την κάμερα που κουβαλούσε για να απαθανατίσει το γεγονός της γέννησης του παιδιού του.

Οταν έμαθε τα μαύρα μαντάτα ήταν στην Κύθνο όπου ζει μόνιμα. Περίμενε τηλέφωνο από τον γιο της για να της πει τα χαρμόσυνα νέα της γέννησης της εγγονής της. Ποτέ δεν περίμενε ότι αντί γι’ αυτό, θα μάθαινε πως κάποιοι μαχαίρωσαν πισώπλατα μέχρι θανάτου τον γιο της… Από την άλλη άκρη της γραμμής ακούγονται μόνο οι λυγμοί της κυρίας Μαρίας. Προσπαθεί να πει δυο κουβέντες παραπάνω, αλλά ο πόνος γίνεται κόμπος στον λαιμό: «Θα ανέβω στην Αθήνα. Δεν ξέρω τι θα δω… Πάει το παιδάκι μου. Μου το σφάξανε!» καταφέρνει να ψελλίσει και το «γιατί τον σκότωσαν;» γίνεται από απορία, θρήνος και στη συνέχεια οδυρμός.

Το μαύρο πέπλο του πένθους σκέπασε την Κύθνο που από χθες κλαίει για τον άδικο χαμό του 44χρονου Μανώλη Καντάρη. Ολοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον πάντα χαμογελαστό Μανώλη, ο οποίος μεγάλωσε στο νησί και έφυγε με σκοπό να σπουδάσει και να κατακτήσει την επιτυχία.

«Ερχόταν κάθε καλοκαίρι στο νησί. Οι γονείς του έχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια στη περιοχή Λουτρά και πολύ συχνά τους επισκεπτόταν. Από πιτσιρικάς ήταν δραστήριος, κοινωνικός και πολύ αγαπητός» λέει ένας από τους συντοπίτες του στο νησί.

Οσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. Χθες θα γινόταν πατέρας για τέταρτη φόρα. Ηταν παντρεμένος δύο φορές και από τον πρώτο του γάμο είχε αποκτήσει δύο παιδιά, ηλικίας 19 και 15 ετών. Με τη δεύτερη σύζυγό του, τη Σιμόνα, η οποία τον αντίκρισε νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, είχανν αποκτήσει πριν από περίπου έναν χρόνο ένα αγοράκι και χθες ετοιμάζονταν να φέρουν στη ζωή τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους. Είχε σπουδάσει μάρκετινγκ και μάνατζμεντ επιχειρήσεων. Στα 44 του χρόνια κατάφερε να έχει στο ενεργητικό του ένα γεμάτο βιογραφικό και μια διευθυντική θέση στελέχους σε μία από τις πιο γνωστές φαρμακευτικές εταιρείες της χώρας. Του άρεσε να κυνηγάει τις προκλήσεις και να μαθαίνει τη ζωή μέσα από αυτές. Λάτρευε τα ταξίδια και τα σπορ. Είχε πάθος με τη δουλειά του και στόχευε πάντα ψηλά. Ο Μανώλης διένυε μία από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής του. Καταξιωμένος επαγγελματικά, είχε φτιάξει μια όμορφη οικογένεια και χθες θα κρατούσε στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κορούλα του.

Ομως, ο θάνατος έστησε στον Μανώλη Κανταρή καρτέρι κάτω από το σπίτι του. Το νήμα της ζωής του κόπηκε βίαια. Ο Μανώλης δεν πρόλαβε να χαρεί όσα με τόσο κόπο έχτισε. Δεν πρόλαβε καν να κρατήσει στην αγκαλιά του το νεογέννητο κοριτσάκι του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.