Δύσκολες ώρες για τη Μαριάννα Λάτση

Η Μαριάννα Λάτση μεταφέρθηκε με ξαφνικό πρόβλημα υγείας στο νοσοκομείο. Τι έπαθε η επιχειρηματίας και γιατί υπεβλήθη σε εγχείρηση;

Η Μαριάννα Λάτση απουσίαζε από τον γάμο της χρονιάς παρά το γεγονός ότι ήταν στην λίστα καλεσμένων.

Η ξαφνική ασθένεια της Μαριάννας Λάτση, η οποία χρειάστηκε να εισαχθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή, ημέρα που ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η αγαπημένη του Κέιτ Μίντλετον, έλυσε τον γρίφο του γιατί η επιχειρηματίας δεν παραβρέθηκε στους βασιλικούς γάμους.

Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά και πήρε ήδη εξιτήριο, μετά από επιτυχημένη εγχείρηση.Από τη στιγμή που ξεκίνησε ο «Γολγοθάς» της, η Μαριάννα Λάτση είχε στο πλευρό της αρκετά μέλη της οικογένειας της, μεταξύ των οποίων τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον Πάρη Κασιδόκωστα και την Εριέττα Κούρκουλου.Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η κ. Λάτση διαμαρτυρήθηκε για αφόρητους πόνους στην κοιλιά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου μετά από λεπτομερή παθολογική εξέταση κλήθηκε κατεπειγόντως χειρουργός. Εκείνος διέγνωσε ότι το ισχυρό κοιλιακό άλγος οφειλόταν σε οξεία φλεγμονή της σκωληκοειδούς απόφυσης, που έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Αμέσως η επιχειρηματίας αποφάσισε να μεταφερθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, όπου την παρέλαβε άμεσα η ομάδα του γιατρού Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη και την ετοίμασε για το χειρουργείο.Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η γνωστή επιχειρηματίας υπεβλήθη σε ρομποτική σκωληκοειδεκτομή.

Το χειρουργείο, το οποίο διάρκεσε πάνω από μία ώρα, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αμέσως μετά η Μαριάννα Λάτση μεταφέρθηκε σε σουίτα στον ένατο όροφο του ιδιωτικού θεραπευτηρίου, η οποία φυλασσόταν επί 24ωρου βάσεως μέχρι χθες το μεσημέρι, οπότε η επιχειρηματίας πήρε εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι της. Λίγο μετά την έξοδο της από το νοσοκομείο, ο δρ Κωνσταντινίδης δήλωσε σε εφημερίδα: «Η κυρία Μαριάννα Λάτση εισήχθη στο νοσοκομείο με οξύ κοιλιακό άλγος και υπεβλήθη σε ρομποτική αφαίρεση της σκωληκοειδούς απόφυσης.

Η ανάρρωση της ήταν άριστη, χωρίς μετεγχειρητική ταλαιπωρία, σύμφωνα με την Espresso. Σε αυτό συνετέλεσε η υπερσύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε με το ρομποτικό σύστημα da Vinci Si HD το οποίο μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε τις επεμβάσεις αναίμακτα και ανώδυνα».Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για την Μαριάννα Λάτση, η οποία δεν έχει να λυπάται για τίποτα άλλο παρά μόνον για το ότι δεν κατάφερε να τιμήσει με την παρουσία της το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.

Την εκπροσώπησαν ωστόσο ο αδερφός της, Σπύρος Λάτσης με τη σύζυγο του Ντόροθι και η μητέρα τους Εριέττα Τσουκαλά που τους συνδέει μακρά φιλία με τη βασιλική οικογένεια της χώρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.