Ναταλία Γερμανού: “Γιατί δεν δίνεις τέλος στη ζωή σου;”

Αμηχανία στο πλατό όταν η Ναταλία Γερμανού ζήτησε από καλεσμένο της να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να πάει σινεμά, καθώς όπως είπε, αισθάνεται άβολα με τόσο πολύ κόσμο γύρω του, θέλει να απλώνεται περισσότερο, ενώ έχει συνηθίσει να σηκώνεται συχνά κατά την διάρκεια της προβολής της ταινίας που παρακολουθεί.

Η Ναταλία Γερμανού βρήκε την άποψή του αυτή τόσο περίεργη, που τον ρώτησε τι ζώδιο είναι. «Συγγνώμη, τι ζώδιο είσαι;» τον ρώτησε.

«Κριός με ωροσκόπο υδροχόο!» απάντησε εκείνος.

«Και γιατί δεν βάζεις τέρμα στην ζωή σου μόνος σου για να απαλλάξεις τον κόσμο από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι; Μα είναι δυνατόν να είσαι κριός με ωροσκόπο υδροχόο; Πρέπει να ζήσουμε και με εσένα ανάμεσά μας!», φώναξε η κατά τα άλλα ευγενέστατη οικοδέσποινα, κυριολεκτικά Μες στην Καλή Χαρά.

Οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής έκαναν τα πάντα για να «σώσουν» το σκηνικό, αλλά ο πρωταγωνιστής του σήριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί» και η «Ζωή της άλλης» είχε ασπρίσει από το κακό του. «Οκ, εάν είναι να γίνει τέτοιο πράγμα, να πάω σινεμά τελικά…» ψέλισε, την στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι είχαν πέσει πάνω του, λέγοντάς του να μην παρεξηγεί την παρουσιάστρια, γιατί η… κατάστασή της δεν ήταν και η καλύτερη.

Δευτερόλεπτα αργότερα, η Ναταλία σηκώθηκε από την θέση της και πήγε προς το μέρος του. «Συγγνώμη, δεν το εννοούσα. Ο κόσμος θα πει ότι είμαι γαϊδάρα αλλά δεν ξέρει ότι με τον Πέτρο έχουμε μεγάλη οικειότητα. Θέλω να τονίσω ότι πραγματικά δεν το εννοούσα», επανέλαβε.

Τώρα εμείς τι να πούμε… Μόνη της το είπε στο τέλος η Ναταλία: «Ηταν πολύ χοντρό…» Σωπάτε καλέ… το καταλάβαμε ότι επρόκειτο για χιούμορ. Εδώ έχουμε ακούσει άλλα κι άλλα στην ελληνική τηλεόραση, αυτό θα μας πειράξει;

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.