Παραίτηση-βόμβα φαβορί από Dancing with the Stars

Γνωστή πρωταγωνίστρια του Dancing with the Stars παραιτείται από το παιχνίδι. Ποια είναι και γιατί υπέβαλε παραίτηση;

«Πρωταγωνίστρια» του Dancing with the stars, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και είναι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού είναι μία ανάσα πριν παραιτηθεί.

Μάλιστα, στις 6 χθες το απόγευμα συναντήθηκε με τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος προσπάθησε να την μεταπείσει και να μείνει στο παιχνίδι, αλλά αυτό από ότι φαίνεται δυστυχώς δεν έγινε.

Η ίδια δήλωσε την απόφασή της να παραιτηθεί και στην παραγωγή και ήταν σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του καναλιού μέχρι αργά το βράδυ. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» αναμένεται τις επόμενες ώρες και επίσημα η απόφασή της.

Ποιος όμως είναι ο λόγος που την οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση; Το πιο πιθανό είναι οι πολύωρες πρόβες, και οι δύσκολες χορογραφίες. Πάντως αν όντως παραιτηθεί, το σίγουρο είναι ότι τα πάντα θα ανατραπούν στο show, θα ανατρέψει το σκηνικό.

Πρόκειται για την Έμιλυ Ματθαιακάκακη, τη γνωστή ντάμα του Αργύρη Αγγέλου στο Dancing with the Stars.

Η Έμιλυ Ματθαιακάκη δήλωσε παραίτηση από το show αφήνοντας ένα τεράστιο κενό και πολλά ερωτηματικά.

H νεαρή χορεύτρια οδηγήθηκε σ’ αυτή την απόφαση με αφορμή το extra επεισόδιο “Dancing”, την Πέμπτη 2 Ιουνίου, το οποίο την υποχρεώνει να ακυρώσει τις επαγγελματικά της ραντεβού και επομένως της στερεί το μεροκάματο. Ως εκ τούτου, η Έμιλυ ζήτησε από την παραγωγή να της καλύψει αυτό το οικονομικό κενό, κάτι όμως που της αρνήθηκαν με τον ισχυρισμό ότι γνώριζε το πρόγραμμα του “Dancing” από πολύ νωρίς και θα μπορούσε να είχε προγραμματίσει τις δουλειές της.

Ο Αργύρης Αγγέλου, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη, είναι πολύ στεναχωρημένος. Την θέση της Έμιλυ Ματθαιακάκη, συζητείται ότι θα πάρει η Άννα Πολύζου, παρτενέρ του Νάσου Γαλακτερού.

Αναμένονται οι τελικές αποφάσεις της Έμιλυ Ματθαιακάκη για το αν θα αποχωρήσει απο το Dancing.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.