Παράνομο τηλεοπτικό ζευγάρι σε τρυφερά τετ-α-τετ

Παράνομο τηλεοπτικό ζευγάρι γνωστών παρουσιαστών εμφανίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ. Που εθεάθη το νέο παράνομο ζευγάρι της σόουμπιζ;

«Είδα παράνομο ζευγάρι στα μπουζούκια» είπε, η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της και τους άφησε όλους άφωνους.

Ποιο είναι το παράνομο τηλεοπτικό ζευγάρι που είδε η Ελεονώρα στο νυχτερινό κέντρο που διασκέδαζε; Σε ποιο κλάδο της σόου μπιζ ανήκει;

Η Ελεονώρα μίλησε στους συνεργάτες της για το νέο ζευγαράκι της σόουμπιζ που όπως είπε μόνο αναμενόμενο δεν είναι. «Στα μπουζούκια ήταν σε διαφορετικές παρέες, έτσι για ξεκάρφωμα αλλά μετά τους είδα σε γνωστό φαγάδικο μετά το ξενύχτι σε τρυφερά τετ α τετ».

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, ο ένας είναι φρεσκοχωρισμένος ενώ ο άλλος δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο. Η Ελεονώρα δεν ήταν διατεθειμένη να εκθέσει το ζευγάρι, έτσι έδωσε μόνο κάποιες πληροφορίες και όχι πολλές «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η γυναίκα είναι πιο γνωστή από τον άντρα στο χώρο της σόου μπιζ. Τη βλέπουμε πιο συχνά.»

Το παράνομο ζευγάρι μέσα στο φαγάδικο, αντάλλασε ματιές όλο νόημα και ήταν ιδιαίτερα τρυφερός ο ένας με τον άλλο. Όχι μόνο μιλούσαν αρκετή ώρα αλλά φεύγοντας από το φαγάδικο, πήραν φαγητό-πακέτο για το σπίτι «Μάλλον θα πηγαίνανε στο ίδιο σπίτι να το φάνε» επισήμανε άτομο από το πάνελ της «Πρωινής Μελέτης».

Σε ερώτηση συνεργάτη της για το αν η κυρία ανήκει στον ενημερωτικό τομέα ή στον ψυχαγωγικό η Ελεονώρα δεν έδειξε διατεθειμένη να απαντήσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.