Γιατί ο Ρέμος “έφτυσε” τη Μακρυπούλια όταν την είδε

Ο Αντώνης Ρέμος περιφρόνησε επιδεικτικά τη Ζέτα Μακρυπούλια σε πρόσφατη -τυχαία- συνάντηση τους στη Γλυφάδα. Τι ενόχλησε τον τραγουδιστή;

Χοντρό κάζο επιφύλλασε ο Αντώνης Ρέμος στην πρώην αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια όταν συναντήθηκαν τυχαία στη Γλυφάδα.

Το πρώην ζευγάρι, που έφτασε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας, διατηρεί πια τις χειρότερες σχέσεις και αυτό φάνηκε από την πρόσφατη συνάντηση τους.

Αντώνης Ρέμος και Ζέτα Μακρυπούλια συναντήθηκαν τυχαία μπροστά από γνωστή αλυσίδα εστιατορίων στη Γλυφάδα, σύμφωνα με το Ciao.

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν με ένα στενό του φίλο με τον οποίο κάνει πολύ παρέα τελευταία. Ο φίλος του Ρέμου γνώριζε τη Ζέτα Μακρυπούλια και την χαιρέτησε. Δεν έκανε όμως το ίδιο και ο τραγουδιστής, ο οποίος έστρεψε το κεφάλι του επιδεικτικά και συνέχισε να προχωρά.

Όταν ο φίλος του τον ρώτησε γιατί δεν χαιρετά τη Ζέτα, εκείνος απάντησε: «Δεν έχω καμία όρεξη ούτε να της μιλάω, ούτε να την βλέπω.» Οι κοντινοί του άνθρωποι επιβεβαιώνουν οτι η αγάπη του Ρέμου για τη Ζέτα έχει αντικατασταθεί πια από μίσος.

Ο θυμός του Ρέμου αποδίδεται σε κάποια πράγματα που συνέβησαν αφ’ ότου ο Αντώνης Ρέμος χώρισε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο τραγουδιστής θεωρεί οτι κάποιες πρόσφατες δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια τον αφήνουν έκθετο στις φήμες που κυκλοφορούν για το άτομο του. Ο Ρέμος θεωρεί οτι η Ζέτα πετάει καρφιά για τον ίδιο και την δική τους σχέση και αυτό τον έχει στεναχωρήσει.

Αλλά και η δήλωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε talk show που είπε πως η συνεργασία με τον Ρέμο ήταν δύσκολη, τον έβγαλαν εκτός εαυτού.

Δείτε τι είπε η Ζέτα Μακρυπούλια για τον Αντώνη Ρέμο, τι απάντησε ο Ρέμος στις gay φήμες και τι είπε ο Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια-βιτρίνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.