Στριπτίζ, Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος

Λίγο στριπτίζ δεν βλάπτει, άφησε να εννοηθεί η Ελένη Μενεγάκη για τον Ματέο Παντζόπουλο, αλλά με προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές;

Σπαρταριστό διάλογο για το στριπτίζ με την Μαρία Κορινθίου είχε η Ελένη Μενεγάκη, που δήλωσε ότι θα ζήλευε αν ο σύντροφός της πήγαινε σε τέτοιο σόου και θα το παρέβλεπε μόνο αν ήταν σε άλλη χώρα.

Το στριπτίζ είχε την τιμητική του σήμερα στον «Καφέ», αφού εκτός από την ηθοποιό που θα υποδυθεί την στριπτιζέζ, η εκπομπή είχε pole dancing στην ενότητα της γυμναστικής.

«Στην παγωμένη Παταγονία θα έλεγα εντάξει, εκτός συνόρων να πάει κανείς να δει ένα χορευτικό δεν πειράζει. Αλλά εντός των συνόρων… θα με πείραζε», είπε η Ελένη Μενεγάκη και ξεκαθάρισε την θέση της. Ακούς Ματέο; Αισθησιακά θεάματα απαγορεύονται δια ροπάλου στην Ελλάδα – για να δεις σέξι χορεύτριες μόνο στο Εξωτερικό!

Κανένα «παραθυράκι» δεν αφήνει η Μαρία Κορινθίου, που δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα ζήλευε αν ο Γιάννης Αϊβάζης πήγαινε σε τέτοιο σόου. «Αν είναι ελεύθερος ok… Δεν το συζητώ να πάει ένας παντρεμένος! Είμαι κάθετα εναντίον να πάει! Θα του κόψω τα πόδια», πρόσθεσε η ηθοποιός και παραδέχθηκε ότι ζηλεύει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.