Αγωνία για κηδεία και ταφή του Θανάση Βέγγου

Άγνωστο παραμένει πού θα ταφεί η σορός του Θανάση Βέγγου μετά την κηδεία. Τι συνέβη μεταξύ υπουργείου Πολιτισμού-οικογένειας Βέγγου;

Σύγχυση επικρατεί για τον τόπο ταφής του μεγάλου ηθοποιού Θανάση Βέγγου.

Η σύγχυση αποδίδεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ της οικογένειας του εκλιπόντος και του υπουργείου Πολιτισμού, καθώς δεν αποφασίστηκε εγκαίρως αν η κηδεία θα γίνει δημοσία δαπάνη ή όχι.

Η οικογένεια του Θανάση Βέγγου φέρεται δυσαρεστημένη για το γεγονός ότι το υπουργείο Πολιτισμού δεν επικοινώνησε με τα μέλη της προκειμένου να τους γνωστοποιήσουν τη βούληση της Πολιτείας για να γίνει η τελετή δημοσία δαπάνη.

Από το υπουργείο Πολιτισμού υποστηρίζουν ότι περίμεναν η οικογένεια του Θανάση Βέγγου να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 14:00 από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο, άγνωστο παραμένει αυτή τη στιγμή αν η ταφή θα γίνει στην Αγία Παρασκευή, όπου μένει η οικογένεια του Θανάση Βέγγου ή στο Α΄ Νεκροταφείο.

Στο ναό της Αγίας Μαρίνας, πάντως, έχει ήδη αρχίσει η προσέλευση του κόσμου, ενώ ο προαύλιος χώρος έχει κατακλυστεί από στεφάνια.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μετά τη σύγχυχη που επικράτησε, η οικογένεια δεν επιθυμεί κηδεία του Θανάση Βέγγου δημοσία δαπάνη, αλλά ούτε και να ανακοινώσει τον τόπο ταφής του μεγάλου ηθοποιού.

Σε κάθε περίπτωση, προκαλεί αλγηνή εντύπωση αν το υπουργείο Πολιτισμού όντως ολιγώρησε να τιμήσει τον μεγάλο ηθοποιό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!