Το Νησί: καινούργια επεισόδια, πότε θα προβληθούν

Το Νησί επιστρέφει με καινούργια επεισόδια λόγω υψηλής τηλεθεάσης. Πότε έρχονται τα νέα επεισόδια του Νησιού;

Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς Το Νησί δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητα και το Μεγάλο Κανάλι βρήκε τρόπο να το επαναφέρει.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Θ. Παπαδουλάκης, εκτός από τις σκηνές του έργου, κατέγραφε με κινητή κάμερα και τα παρασκήνια με τους ηθοποιούς σε ανέμελες στιγμές, σύμφωνα με την Espresso.

Ο κ. Παπαδουλάκης έχει στα χέρια του άφθονο υλικό και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να το «κόψει» και το «ράψει», έτσι ώστε να δώσει ένα με δύο ακόμα επεισόδια άκρως συγκινητικά. Μέσα στον Ιούνιο θα είναι έτοιμα.

Το υλικό αυτό σε συνάντηση με στελέχη του καναλιού ο σκηνοθέτης είχε προτείνει να το αξιοποιήσει και να προβληθεί κάποιο επεισόδιο με όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου Το Νησί, η συνήθεια που έγινε λατρεία, επιστρέφει.

Το κανάλι της Μεσογείων αποφάσισε να εγκρίνει και να προβάλλει ένα έκτακτο επεισόδιο με τίτλο «Το Νησί: Η αληθινή ιστορία» με αποσπάσματα από τα γυρίσματα και με αρκετό αναξιοποίητο υλικό.

Στις 6 Ιουνίου θα απολαύσουμε ένα πραγματικά υπέροχο επεισόδιο, αντάξιο της έως τώρα πορείας της σειράς. Αν και δεν αποκλείεται να δούμε όχι ένα, αλλά δύο extra επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

Δείτε τα καλύτερα αποσπάσματα από το τελευταίο επεισόδιο Το Νησί και τη δολοφονία της Άννας στο Νησί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.