Χιλιάδες Αγανακτισμένοι κυκλώνουν τη Βουλή: Live

Δείτε live κάλυψη από τους χιλιάδες Αγανακτισμένους που περικυκλώνουν τη Βουλή για να εμποδίσουν τη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Χιλιάδες Αγανακτισμένοι συρρέουν στο Σύνταγμα για να περικυκλώσουν τη Βουλή.

‘Οσοι φτάνουν στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος των ανθοπωλείων αντικρίζουν ξαφνικά έναν τοίχο να ορθώνεται μπροστά τους από σίδερο και πλέξιγκλας.

Εκτός από τα πρωτοφανή οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, πρωτοφανή μέτρα… ασφαλείας έχει πάρει και η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εμποδίσει τους διαδηλωτές να φτάσουν στην Βουλή και να την αποκλείσουν.

Συγκεκριμένα, στην Βασιλίσσης Σοφίας εκτός από τις διμοιρίες των ΜΑΤ έχει στηθεί και… μεταλλικό τείχος με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν οι «Αγανακτισμένοι» που έχουν δώσει ραντεβού αυτή την ώρα. Το κέντρο έχει χωριστεί στα δύο.

Το κέντρο της Αθήνας έχει κλείσει από νωρίς το πρωί και η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην οδό Ακαδημίας, Αμαλίας από Συγγρού και η Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Χίλτον.

Οι κάθετοι δρόμοι του Κολωνακίου ελέγχονται και ισχυρή είναι η παρουσία των αστυνομικών στους γύρω δρόμους.

Πάντως, οι «Αγανακτισμένοι» δεν πτοούνται και στην σελίδα τους στο facebook αναφέρουν «Φύγαμε», «Το παιχνίδι είναι δικό μας» και άλλα παρόμοια.

Δείτε live κάλυψη από τη συγκέντρωση Αγανακτισμένοι στο Συνταγμα:

Δείτε και άλλη ζωντανή κάλυψη από τη συγκέντρωση Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα live.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.