Απεργία ΜΜΜ Μετρό, Λεωφορεία, Ηλεκτρικός 9 Ιουνίου

Νέα απεργία σε μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό την Πέμπτη 9 Ιουνίου. Πότε θα απεργήσουν ΜΜΜ, μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ, τρένα στις 9/6;

Στάσεις εργασίας στα μαζικά μέσα μεταφοράς έχουν εξαγγείλει για την Πέμπτη 9 Ιουνίου, ημέρα απεργίας της ΑΔΕΔΥ που στηρίζει και ΓΣΕΕ, οι εργαζόμενοι προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που επιθυμεί να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας για να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.

Τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού θα μείνουν ακινητοποιημένα όλη την Πέμπτη, καθώς οι εργαζόμενοι στα δύο αυτά μέσα σταθερής τροχιάς, έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία.

Τα λεωφορεία έχουν απεργία από την αρχή της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι το τέλος της βάρδιας.

Το Μετρό έχει απεργία από την αρχή της βάρδιας ως τις 8 το πρωί .

Ο Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος έχει απεργία από την αρχή της βάρδιας ως τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι το τέλος της βάρδιας.

Τα τρόλεϊ έχουν απεργία από την αρχή της βάρδιας ως τις 8 το πρωί και από τις 10 το βράδυ μέχρι το τέλος της βάρδιας.

Σημειώνεται, ότι την ίδια μέρα οι συρμοί του Μετρό θα πηγαίνουν μέχρι τη στάση “Δουκίσσης Πλακεντίας”, καθώς από το σταθμό αυτό μέχρι το αεροδρόμιο το δίκτυο ελέγχεται από τον ΟΣΕ.

Τέλος, 24ωρη απεργία για την ίδια ημέρα έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Η ΟΤΟΕ προχωρά την Πέμπτη 9 Ιουνίου σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις τράπεζες αντιδρώντας στις παρεμβάσεις, όπως αναφέρει, Κυβέρνησης και Τραπεζιτών, «που σχεδιάζουν νέες επιθέσεις στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και στο ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των σημαντικών δημόσιων οργανισμών».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.