Αποτελέσματα Πανελληνίων 2011: Βαθμολογίες Πανελλαδικών

Αγωνία τέλος, καθώς οι βαθμολογίες-αποτελέσματα των Πανελληνίων 2011 αναρτώνται στο site του Υπουργείου Παιδείας minedu.gov.gr και στα λύκεια.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2011 και η αγωνία χτυπάει κόκκινο.

Από φέτος, η κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά. Η υποβολή τους ξεκίνησε την Παρασκευή, παρ’ότι οι υποψήφιοι δεν γνωρίζουν τις βαθμολογίες τους και θα διαρκέσει έως τις 28 Ιουνίου. Πάντως, οι υποψήφιοι προηγούμενων ετών, οι οποίοι γνωρίζουν τις βαθμολογίες τους, μπορούν να καταθέσουν άμεσα το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, αναμένεται μεγάλη πτώση στις βάσεις δημοφιλών σχολών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ ανάλογη εικόνα παρουσιάζεται και στις μεγάλες σχολές πολλών άλλων πόλεων.

Το υπουργείο παιδείας, με σχετική επιστολή του προς τις κατά τόπους εκπαιδευτικές διευθύνσεις, ενημέρωσε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διορθωθούν τα χιλιάδες γραπτά, αλλά και να υπάρξει συντονισμός ως προς την κατάθεση των νέων ηλεκτρονικών μηχανογραφικών. Στην επίσημη ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, η οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων μπορεί να γίνει από 17-6-2011 ως και 28-6-2011 στο www.minedu.gov.gr, αφού οι υποψήφιοι προμηθευτούν από τα Λύκεια τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Αναφορικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011.

Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων Πανελληνίων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Για τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α), λόγω του ότι οι εξετάσεις αυτών πραγματοποιήθηκαν μεταγενέστερα των Γενικών Λυκείων, η ολοκλήρωση της βαθμολογίας αυτών αναμένεται λίγες μέρες αργότερα και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση. Σε κάθε περίπτωση, υποψήφιοι με το 10% ή όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να οριστικοποιήσουν την υποβολή των μηχανογραφικών τους ανεξαρτήτως βαθμολογιών, έχουν την δυνατότητα αυτή».

Διαβάστε εκτιμήσεις για τις Βάσεις Πανελληνίων 2011 και πώς να δείτε τα αποτέλεσματα Πανελληνίων 2011 στο minedu.gov.gr.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.