Διακοπές ρεύματος ΔΕΗ Παρασκευή 24 Ιουνίου: Πρόγραμμα

Νέες διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα την Παρασκευή 22 Ιουνίου καθώς συνεχίζεται η απεργιακή κοινητοποίηση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Τη στιγμή που η απεργία συνεχίζεται, η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι θέτει εκτός άλλες τέσσερις μονάδες και ως εκ τούτου θα κάνει μεγαλύτερες διακοπές ρεύματος.

Σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρεται ότι οι διακοπές θα είναι μεγαλύτερες χωρίς να ξεκαθαρίζεται η διάρκεια. Απλά θα είναι σε διάστημα πέντε ωρών, από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00 νωρίς το απόγευμα.

Έχουν ανακοινωθεί διακοπές ρεύματος στα νησιά Ρόδο και Κρήτη (από 20:30 έως 22:00) και στη Ρόδο (από 19:30 έως και 22:00).

Για το λόγο αυτόν η ΔΕΗ απευθύνει έκκληση προς όλους τους καταναλωτές να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό την χρήση ηλεκτρικών συσκευών, μηχανημάτων, ανελκυστήρων κλπ, κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 11:00 έως 16:00 και από 20:00 έως 22:00.

«Η ΔΕΗ ζητεί συγγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία που θα υποστούν και θέλει να τους ευχαριστήσει εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες για τον περιορισμό της κατανάλωσης ρεύματος στα απολύτως αναγκαία επίπεδα» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Και όλα αυτά γιατί οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ θεωρούν ιερό κεκτημένο να δουλεύουν λιγότερο από 8 ώρες, ενώ δεν είναι δυνατόν να ζήσουν χωρίς το «επίδομα προθέρμανσης» που αφορά στην προθέρμανση των μηχανών των αυτοκινήτων.

Τη στιγμή που η διατήρηση ενός δημοσίου υπαλλήλου στην παρούσια οικονομική κατάσταση οδηγεί στην απόλυση δύο υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα, μερικοί απόφοιτοι δημοτικού της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ θεωρούν εαυτούς σημαντικότερους από δικηγόρους, οικονομολόγους, μηχανικούς των 590 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.