“Τυπώνουν ψηφοδέλτια ΝΑΙ-ΟΧΙ για δημοψήφισμα”

Έντονες φήμες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ότι τυπώνονται ψηφοδέλτια ΝΑΙ-ΟΧΙ για δημοψήφισμα. Τι πραγματικά συμβαίνει και τι διαρρέει το Μαξίμου;

“Αυτή την ώρα τυπώνονται ψηφοδέλτια με ΝΑΙ και ΟΧΙ“, λέει η φήμη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Το δημοψήφισμα θα αναφέρεται στο ερώτημα αν η Ελλάδα θα πρέπει να βγει από την ευρωζώνη ή όχι.

Πηγές από το Μαξίμου χαρακτηρίζουν τις φήμες “αστείες” και διαψεύδουν κατηγορηματικά το γεγονός.

Μια άλλη φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες είναι ότι στο Σύνταγμα μαζεύονται “μπαχαλάκηδες” που θα κάνουν επεισόδια.

Οι “Αγανακτισμένοι” χαρακτηρίζουν τέτοιες φήμες προβοκάτσια για να ενοχοποιηθούν οι συγκεντρώσεις. Τονίζουν μάλιστα οτι κανένας κομματικός δεν έχει θέση στο Σύνταγμα και η διαδήλωση γίνεται από αγανακτισμένους πολίτες που θέλουν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά.

“Προσπαθούν να αποδυναμώσουν το κίνημα. Οι μόνοι μπαχαλάκηδες στο Σύνταγμα είναι αυτοί που έχουν το θράσος να περνούν ακόμη το κατώφλι του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να το μαγαρίζουν με την ανόσια ύπαρξή τους”, λένε χαρακτηριστικά οι Αγανακτισμένοι απαντώντας στις φήμες.

Διαβάστε αν το δημοψήφισμα για το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό και τι ακούγεται για εξαγγελία δημοψηφίσματος από τον Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.