McArthurGlen Outlet: το νέο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα

Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το πρώτο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα. Εκατοντάδες ήταν οι πρώτοι καταναλωτές που επισκεύτηκαν το McArthurGlen Designer Outlet Athens.

Πρόκειται για μια επένδυση μαμούθ 100 εκατομμυρίων ευρώ, απασχολεί 1.000 εργαζόμενους και διαθέτει 110 καταστήματα, με εκπτώσεις από 35 ως 70%.

Το υπαίθριο, δύο επιπέδων, McArthurGlen Designer Outlet Athens, εκτείνεται σε 21.000 τ.μ. και προσφέρει 100 καταστήματα ένδυσης-υπόδυσης, αξεσουάρ και ειδών σπιτιού, 10 εστιατόρια και καφέ, καθώς και 2.000 θέσεις στάθμευσης.

Το εκπτωτικό χωριό περιλαμβάνει επώνυμες μάρκες ρούχα, υποδήματα, αξεσουάρ και είδη σπιτιού, όπως Versace, Cavalli, Moschino, Ferre, Trussardi, Richmond, Brooks Brothers, Replay, Tommy Hilfiger, Timberland, Nautica, Gant, Lacoste και Columbia.

Το McArthurGlen Athens βρίσκεται στα Σπάτα, σε απόσταση 30 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας και κοντά στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Η τοποθεσία θεωρείται ιδανική για να προσελκύσει και τα 6 εκατ. τουριστών που επισκέπτονται την Αθήνα ετησίως, συμβάλλοντας έτσι στην ανάδειξη της περιοχής σε τουριστικό προορισμό μέσα στο ευρύτερο λεκανοπέδιο Αττικής, όπως ανέφερε η διοίκηση της εταιρείας.

Μάλιστα, η διεύθυνση του ομίλου υποστηρίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε νηπιακή φάση σχετικά με τα εκπτωτικά χωριά και θεωρεί πως αντέχει ακόμη τρία-τέσσερα παρόμοια πρότζεκτ, ενώ και η ΜcΑrthurGlen ψάχνει ευκαιρίες για να ανοίξει και άλλο.

Διαβάστε τι σχεδιάζει ο Εμίρης του Κατάρ στο Ελληνικό και που θα γίνει πίστα φόρμουλα 1 στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.