Επεισόδια Σύνταγμα: Αγανακτισμένοι vs Κουκουλοφόροι [video]

Κουκουλοφόροι μπήκαν ανάμεσα στους Αγανακτισμένους και ξεκίνησαν επεισόδια στο Σύνταγμα μπροστά από τη Βουλή. Δείτε βίντεο.

300.000 οι Αγανακτισμένοι που συνέρρευσαν στο Σύνταγμα για να περικυκλώσουν τη Βουλή με σκοπό να εμποδίσουν τη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Η κατάσταση άλλαξε όταν ανάμεσα στους Αγανακτισμένους μπήκαν κουκουλοφόροι.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι κουκουλοφόροι προσπάθησαν να επιτεθούν με λοστούς και καδρόνια προς τη μεγάλη αστυνομική δύναμη που προστάτευε τη Βουλή. Οι διαδηλωτές ήθελαν να διατηρήσουν την ηρεμία που είχε το κίνημα των Αγανακτισμένων τον τελευταίο μήνα και περιφρούρησαν τη συγκέντρωση. Τα επεισόδια γρήγορα γενικεύτηκαν μεταξύ Αγανακτισμένων-κουκουλοφόρων.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας αστυνομικός των ΜΑΤ και τέσσερις πολίτες, ενώ επίθεση από κουκουλοφόρους δέχτηκε και ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου που έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία.

Συγκλονιστική είναι η πληροφορία για προβοκάτσια καθώς ανάμεσα στους συλληφθέντες κουκουλοφόρους βρέθηκε αστυνομικός.

Λίγο πριν οι Αγανακτισμένοι προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ρήξουν το μεταλλικό τείχος που είχε στηθεί στη Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ και σε άλλα σημεία του κέντρου έγιναν επεισόδια μικρής κλίμακας ανάμεσα σε Αγανακτισμένους και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια στο Σύνταγμα:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.